Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πέρασμα πριν από λίγο από το στουντιάκι για να πετύχω την Ελληνο-Ιταλίδα Αμάντα που την είχα δει παλιότερα
στην Κασσάνδρας αλλά δεν την είχα πάρει λόγω πολυκοσμίας. Βγαίνει η τσα ευγενική μπλα μπλα το πρόγραμμα και μετά η Αμάντα η οποία ήταν περίπου όπως την άφησα. Piercing στα χείλη, έβγαλε το μπιλάκι από τη γλώσσα, πολλά
tattoo και μπότες. Αν και δεν είναι ακριβώς τα γούστα μου γιατί δεν γουστάρω τις πολύ άγριες πέρασα στα
ενδότερα μια που δεν είχε και πολύ κόσμο. Μετά από λίγο έρχεται το κορίτσι πετώντας με βουτάει και με πετάει
στο κρεβάτι. Αρχίζει κάτι φιλιά και κάτι χάδια και μετά κάτι αεροπλανικά κολπάκια καλά το πήγαινε. Ωραίο φόρεμα λάστιχου και δώστου βαθιά και άγρια πί(..) με λίγο πινελάκι @@. Όλα ντάξει και αρχίζει να καβαλάει το κοντάρι που είχε εντωμεταξύ βαρέσει έπαρση. Καλό αλλά άγριο κούνημα της λέω ξεκαβάλλα και την καβαλάω εγώ στα σαμάρια. Καλή ιππασία και παρέδωσα σχετικά σύντομα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν άντεξα το άγριο ροντεό και δεύτερον γιατί βιαζόμουν να πάω γοργόνες και να ευχηθώ στην Αλίσα (λεπτομέρειες αύριο - αν βάλουν την κριτική τα παιδιά γιατί την πρώτη μου την έφαγαν, γιατί ρε παιδια δημοκρατία δεν έχουμε? -γιατί σήμερα δεν με βλέπω να προλαβαίνω). Νομίζω ότι για ένα πέρασμα αξίζει τον κόπο αλλά νομίζω ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη για να βελτιωθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού