Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 180 10
Sex Studio
142876
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Διαβάζοντας την αποθεωτική κριτική του φίλου είπα να δοκιμάσω και εγώ αυτή την περίπτωση. Σχολούσα από τη δουλειά μου στην εφημερίδα ήταν κοντά και το σπίτι και είπα να περάσω. Η κυρία του σπιτιού ευγενική μου παρουσίασε το εκ Ρωσίας τεμάχιο. Εμφανισιακά (είχε και λίγο σκοτάδι το μαγαζί) δεν με πολυενθουσίασε. Μία συνηθισμένη γλυκιά κοπέλα, μικρό στήθος μάλλον 2αρι, αδύνατο σώμα και σχετικά μπλαζέ ύφος. Παρασυρόμενος όμως από αυτά που είχα διαβάσει (αν και αργότερα βλέποντας και τις άλλες κριτικές που τη θάβουν κατάλαβα ότι έκανα λάθος)λέω να μπω μήπως έχει κρυφές χάρες στο κρεβάτι. Έρχεται η κοπέλα βγάζει τα ρούχα και αρχίζει κάτι κρύα χαδάκια και μία σχετικά άγαρμπη μαλακία. Αφού μου τον σήκωσε με δυσκολία, βάζει προφυλακτικό και αρχίζει ένα τυπικό τσι χωρίς να ασχοληθεί με τα @@. Στη συνέχεια με καβάλησε και άρχισε να κουνιέται προσπαθώντας να με κάνει να τελειώσω. Επειδή καθυστερούσα λίγο κατέβηκε και άρχισε να μου τον παίζει. Εκεί λίγο τα πήρα και τις είπα ότι δεν γίνεται έτσι η δουλειά. Φαίνεται η αγριάδα έπιασε γιατι την έβαλα στα 4 και άρχισα να δίνω το ρυθμό που ήθελα εγώ. Μόλις τελείωσα και βγήκα, μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, πήρε τα ρούχα της και έφυγε για τον επόμενο πελάτη. Συμπερασματικά θα έλεγα ότι η κοπέλα ούτε κάτι το εξαιρετικό στην εμφάνιση είναι ούτε και κάτι το φοβερό στο κρεβάτι. Μάλλον λίγο κρύα και τυπική στις υπηρεσίες της θα την χαρακτήριζα. Πάμε για άλλα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού