Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352473
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα απο εξοδο και αρκετα ποτακια και ενω εχω τσεκαρει απο πριν τι παιζει στα ιδρυματα της ηδονης αποφασιζω να κανω επισκεψη στο εν λογω καταστημα για την γνωστη μου απο αλλες συνευρεσεις Κωσταντινα.
Σκαω μυτη κατα της 3.00 το ξημερωμα και παρολο το περασμενο της ωρας αρκετος κοσμος στο σαλονι.
Ο τσατσος αρκετα φιλοξενος οπως παντα .Δεν περιμενα στο σαλονι γιατι οπως προειπα την κοπελα την εχω ξαναπαρει,περασα αμεσως και παλλη καλα γιατι θα ειχα περιμενε μετα και δεν γουσταρω.
Μετα απο κανα τεταρτο κανει ντου η Κωσταντινα οπως παντα κουκλα και χαμογελαστη και γλυκιτατη.
Αφου με ρωταει που χαθηκα και ανταλλαγη φιλιων και αγκαλιων,και θαυμασμου δικου μου αυτου του τελειου κορμιου και προσωπου ,αρχιζουμε το γδυσιμο και περναμε στου ξαπλοπουλου.
Τελειο τσιμπουκακι χωρις χερια και αρκετα βαθυ και ζουμερο με κοιταγμα στα ματια που με το ζορι κρατιεσαι αν δεν την κοψεις με ευγενικο τροπο παντα.
Γλυψιμο απο μερους μου στο ομορφο μοσχομυροδατο μουνακι και αρκετα υγρο θα ελεγα.
Σην συνεχεια αρκετες εναλαγες στασεων με τελεια συμμετοχη απο μερους της ,γλυκα βογγητα και τελειες εκφρασεις του πρωσοπου της που σε στελνουν αδιαβαστο.......
Καταθεση απο μερους μου με το μωρο απο πανω μου και εχοντας τον πληρη ελενγχο αυτη και τα τελεια βυζακια της στοις χουφτες μου.
Κουβεντουλα και τσιγαρακι για κανα δεκαλεπτο και μετα χερετουρα και τα λεμε συντομα.
Απο τα ποιο τιμια κοριτσια στον κλαδο και πολλη καλη στην δουλεια της και πανω απο ολα τοσο μα τοσο γλυκια και ευγενικη.THANKS θα τα ξαναπουμε συντομα.
Ευκολο parking ξεχασα να πω ακριβος απο κατω......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
8
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια