Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σήμερα είχε Europa League αλλα εγώ παίζω σε άλλο γήπεδο μπάλα…
Στον αγωνιστικό χώρο του studio Paradise «αντίπαλος μου» ήταν η Μιλβα….

Ξανθιά, με μακριά μαλλιά, έντονα σλάβικα χαρακτηριστικά, σαρκώδη χείλη, προκλητικό πρόσωπο , δυάρι φυσικό στήθος, ποδάρες και πολύ ωραίο κωλο.
Ηλθε στο σαλόνι με πολύ νάζι, λέγοντας μου χαρακτηριστικά: «Έλα να παίξουμε»

Και το παιχνίδι άρχισε στο μεγάλο δωμάτιο.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμασταν. Δεν το ξέχασε και μάλιστα με ένα «γλυκό παράπονο» με ρώτησε που χάθηκα τόσο καιρό.
Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε τα προκαταρκτικά.
Αρκετά καλή, ρούφαγε το λαιμό και τα αυτιά μου, φιλιά στο στήθος μου. Προχωρησε προς τα κάτω και συνέχισε φιλώντας με στους μηρούς.
Ακολούθησε Ισπανική,
Μετά αψογη περιποίηση στα @@κια. Γλείψιμο, ρουφηγμα, σαλιωμα, μου τα μούλιασε στην κυριολεξία σε μια περιποίηση μακράς διαρκείας.
Το στοματικό της αρκετά πρωτότυπο και αυτή την φορά. Σηκώθηκε όρθια, και έσκυψε σε γωνιά 30 μοιρών περίπου, και άρχισε το κλαρίνο.
Πολύ καλή τεχνική, deep throat, γλυψιματα, ρουφηγματα. Stop στο στοματικό και εκ νέου περιποίηση στα @@κια.
Σε όλη την διάρκεια του στοματικού, είχα την καλύτερη δυνατή πρόσβαση στο «γατάκι» της και τα στήθη της, Έτσι τα χέρια μου «είχαν αρκετή δουλειά».

Ώρα για sex. Με δική της πρωτοβουλία αφήσαμε το κρεβάτι και πηγαμε στην διπλανή πολυθρόνα. Ανέβηκε πάνω με τέλεια ιππασία. Γλειψίματα εκατέρωθεν στους λαιμούς και τα αυτιά μας. Σηκώθηκα όρθιος και έκανα λίγη «άρση βαρών».
Πολύ καλή συμμετοχή και εδώ με βογκητά και προστυχολογα.
Με κάθισε και πάλι στην πολυθρόνα και άρχισε και πάλι το στοματικό γονατιστή μπροστά μου, και την περιποίηση στα @@κια. Με έκανε turbo. Έκατσε επάνω μου, αυτή την φορά έχοντας την πλάτη της μπροστά μου. Τέλειο σκύψιμο και αρίστη θεα,
Μετά από λίγο γονάτισε στην πολυθρόνα και εγώ όρθιος την σφυροκοπούσα από πίσω και με αυτό τον τρόπο ηρθε το τέλος.
Παρόλο που είχα τελειώσει συνέχισε να κουνιέται και να σφίγγει τους σχετικούς μυς, έτσι ώστε να με στραγκιξει εντελώς.
Έκατσε στην πολυθρόνα, εγώ στο κρεβάτι και αρχίσαμε την κουβέντα. Μου μίλησε για τα μελοντικα της σχεδία, τα μαγαζιά που δουλευει, για την γρίπη των χοίρων !!!

Με χαιρέτισε, ντύθηκα και ετοιμάστηκα να φύγω. Η υπηρεσία με συνόδευσε στην έξοδο, με ρώτησε με ενδιαφέρον πως πέρασα, ενώ από μέσα η φωνή της Μιλβας μου έδινε ένα ακόμα χαιρετισμό.

Μια έμπειρη γυναίκα που τα δίνει όλα και ο πελάτης περναει καλά. Έφυγα απόλυτα ικανοποιημένος και σίγουρα θα την ξανατιμησω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική