Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
369887
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
λοιπόν αυτή η μικαέλα μας κοροιδεύει ψιλό γαζί ή τουλάχιστον νομίζει ότι μας δουλεύει.Εν πάσει περιπτώσει και στις 2 περιπτώσεις τα λεφτάκια τα παίρνει,αλλά δεν τα τιμά ώς θα έπρεπε και δυστυχώς αυτή τη δουλειά ή την έχεις ή δεν την έχεις.Δεν μπορούν να γίνουν πολλές τάνες σαν την κυρία σάρα και τζίνα της καρέα.Αυτές οι 2 ξεφεύγουν πολύ από το μέσο όρο της καύλας του πουτανολάτρη που γουστάρει όταν μπαίνει στο δωμάτιο να γαμάει και να νομίζει ότι γυρίζει κανονική τσόντα.Δεν μπορεί η μικαέλα και η κάθε μικαέλα να βγάζει συνέχεια ψεύτικα βογγητά και να μας σπάει το πούτσο.Έλεος πιά με τα βογγητά τα fake και το "και καλά σέξυ καυλωμένο κορίτσι".Δε λέω ότι είναι εύκολο να είσαι πουτάνα...κάθε άλλο,αλλά αν δεν το έχεις μή γίνεσαι πουτάνα.Και η μικαέλα δεν το έχει και το λέω εγώ που είμαι στα μπουρδέλα 20 χρόνια και έχω δεί πουτάνες και πουτάνες.Προφανώς τα παιδιά που έχουν γράψει καλές κριτικές δεν έχουν την απαιτούμενη κρίση ή εμπειρία ή και τα 2 συγχρόνως ώστε να μπορούν να αξιολογούν την εκάστοτε τάνα.Η κοπέλα προσπαθεί να κάνει αρκετά καλό πρόγραμμα,αλλά κάποιος που "γνωρίζει" καταλαβαίνει αμέσως το fake της υπόθεσης...Αντιθέτως έχω πάθει πλάκα με αυτή την ιρένα που είναι πάνω-κάτω στο κασσάνδρας 3.Τί μουνάρα γυναίκα είναι αυτή?κούκλα..θα την τιμήσω όπως και δήποτε στο άμεσο μέλλον.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού