Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 306 10
Πειραιώς 193
Hot
Sex Studio
582572
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη 27/10 κατα της 12 το πρωι στο εν λογο μαγαζακι.Αμεσο παρκαρισμα ακριβος απο κατω αφου διαθετει parking.
H τσατσα ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη οπως παντα.
Η κλεοπατρα sexy θυληκο με φοβερο σωμα ωραια εσωρουχα και προστυχη φατσουλα.Ωραια βυζακια και αισθησιακα tatoo σε σωστο σημειο.
Στα ενδοτερα τωρα αρκετα καλο τσιμπουκακι με γλυψιμο στα @@ χωρις χερια και αρκετα βαθυ.
Το κοριτσι συμετεχη αρκετα και δεν λεει ευκολα οχι .Δεν μου εβγαλε το προστυχο αλλα για οσους θελουν gfe φαση την προτινω χωρις δευτερη σκεψη.Φοβερο sex με ενναλαγες στασεων και αρκετη προσπαθεια να κρατηθεις να μην τελειωσεις με τετοια θεα ,δυο υπεροχων βυζιων να παλωνται.....Η καταθεση μου εγινε με υπεροχη θεα των κωλομαγουλον και της υπεροχης πλατης ........
Αξια καταθεσης η Κλεοπατρα και τιμαει τον οβολον μας ,που λογω κρισης πρεπει να προσεχουμε που τον καταθετουμε.
Θα τα ξαναπουμε συντομα Κλεοπατρα.......χχχ
H τσατσα ευγενεστατη και εξυπηρετικοτατη οπως παντα.
Η κλεοπατρα sexy θυληκο με φοβερο σωμα ωραια εσωρουχα και προστυχη φατσουλα.Ωραια βυζακια και αισθησιακα tatoo σε σωστο σημειο.
Στα ενδοτερα τωρα αρκετα καλο τσιμπουκακι με γλυψιμο στα @@ χωρις χερια και αρκετα βαθυ.
Το κοριτσι συμετεχη αρκετα και δεν λεει ευκολα οχι .Δεν μου εβγαλε το προστυχο αλλα για οσους θελουν gfe φαση την προτινω χωρις δευτερη σκεψη.Φοβερο sex με ενναλαγες στασεων και αρκετη προσπαθεια να κρατηθεις να μην τελειωσεις με τετοια θεα ,δυο υπεροχων βυζιων να παλωνται.....Η καταθεση μου εγινε με υπεροχη θεα των κωλομαγουλον και της υπεροχης πλατης ........
Αξια καταθεσης η Κλεοπατρα και τιμαει τον οβολον μας ,που λογω κρισης πρεπει να προσεχουμε που τον καταθετουμε.
Θα τα ξαναπουμε συντομα Κλεοπατρα.......χχχ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Κλεοπάτρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού