Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155898
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μία σχετικά μικρόσωμη τσακχίνα Ρουμάνα, που προσπαθεί προφανώς να φτάσει σε δόξα την Άννα τη Σέρβα. Και πώς να μην το προσπαθεί, αφού δουλεύει στα ίδια studio και ο πήχυς έχει ανέβει εκεί σε δυσθεώρατα ύψη. Μπαίνω σο σαλόνι και παθαίνω πλάκα. Τεράστιο, με πολλούς καναπέδες και bar, στη μέση μία κάθετη μπάρα στριπτηζάδικου. Βγαίνει το μωρό, μου κάνει δυο φιγούρες στην μπάρα και μου ρίχνεται κανονικά. μου λεει το πρόγραμμα μόνη της. διαλέγω όλα εκτός πρωκτικού. Μπαίνω στο δωμάτιο που είχε μπανιέρα τζακούζι αλλά δεν έκανα χρήση. Πεντακάθαρα όλα. Μπαίνει με ύφος απολυτοης τσούλας και μου δείχνει με νόημα τον καθρέφτη στο ταβάνι. Πήρε ένα πλαστικό καβλί και το έχωσε με τη μία στον κώλο της, βογγώντας και γελώντας σαν μαινάδα. όσο και αν ήταν προφανές ότι έπαιζε θέατρο, δεν μπορούσες να μην φτιαχτείς από όλα αυτά που έκανε. Όμως, εκεί που με είχε κάνει τούρμπο έκανε δύο λάθη. πρώτον μου είπε σε κάποιες κινήσεις μου με κακό τρόπο όχι, (γλείψιμο ρώγας και πιάσιμο κάτω) και δεύτερον ήθε και κάθισε πάνω στο καβλί μου τόσο άγαρμπα που με σακάτεψε πάνω στην καλύτερη κάβλα. Από τότε όλη η υπόθεση γύρισε στην πλάκα, γιατί είχε χαθεί η μαγεία της πορνό πουτανιάς και το πήγεα εγώ στο στύλ του χιουμοριστίκου πηδήματος. Έτσι το έσωσα. Η κοπέλα είναι καλή αλλά δεν είναι Αννα Σέρβα...Πάντως ανεξάρτητα από τις ατυχείς κινήσεις και αντιδράσεις της, είχε καλή διάθεση πού όμως δεν μου αρκεί για να την ξαναπάρω. Βάζω χαμηλό βαθμό στην ευγενή κατα τα άλλα , τσατσά γιατί ξέχασε τα ρέστα και χρειάστηκε να της τα ζητήσω στο τέλος, οπότε και μου τα έδωσε ευχαρίστως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Μέλος
81
Πόντοι:
80
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού