Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα την δουλεια ετρεξα σπιτι για ενα γρηγορο ντουζ και αφου ημουν συγουρος οτι η κατερινα ηταν εκει εωσ τις 5. Εφτασα γυρω στις 16:45 κα8ομαι στο καθηστικο γιατι η κατερινα ηταν σε καποιο δωματιο, αφοθτελειωσε βγηκε και ηρθα να την δω. με χαιρετησε χαμογελαστη και πηγε μεσα, η κυρια του σπιτιου μου πηγε στο δωματιο εδςσα τα χρηματα, εκλεισε η πορτα ετοιμαστικα και περιμενα, δεν αργησε πολυ μηλησαμε λιγο εβγαλε το κραγιον, και αρχισαμε δουλεια με φιλακια χαιδεματα τις εβγαλα τα εσψρουχα σιγα σιγα περιπιοντας το σιλικονατο στηθος της, κατεβαινοντας προσ την κοιλιτσα και το ποδι της και το νουνακι της, αφαιροντας το μαγιο/εσωρουχο, και αρχιζοντασ εισαγςγικο γλυψιμο στο νουνακι της(ολα αυτα ορθιοι) και σε εκεινο το σημειο ξαπλωνω ανασκελα στο κρεβατι και φερνω το νουνακι τις πανω απο το στομα μα μου και να το λιωσω στο γλυψιμο, το οποιο το ευχαριστηθηκε πολυ, με φυσικους ηχους και εκφρασεις. μου φορεσε σκουφι και αρχισε το θεικο γλυπσιμο, και μετα η κλασικη ερωτηση πωσ το θελω, λεω ανεβα απο επανω μου, αρχισε εκει τρελη ιπασια λεγοντας διαφορα τυπου τι παιδι εισσαι εσυ να αναβει και να κοκκινιζει και να ιδρωνει την πιανω και εγω απο τους hips και αρχιζει το ανεβοκατεβασμα, μεχρη και την καταθεση η κατερινα ειχε αναψει και ξαπλωσε επανω μου για λιγο μεχρη να πεσουν οι ρυθμοι. σηκωθηκαμε μηλησαμε λιγο για καλοκαιρι και διακοπες ψωνια, και που παμε για μπανιο μιας και ηταν καλος ο καιρος ακομη, της ειπα οτι περασα πολυ καλα και θα την ξαναδω οπωσδηποτε!
νομιζω οτι αυτος ο καιρος εφτασε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική