Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155875
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
σημερα η αννα ειχε πρωινη βαρδυα και ειπα να περασω μια και θα ταν πιο χαλαρα...

αφου λοιπον περιμενα μονο ενα τυπο και αφου ακουσα τις τσατσαδες να τσακωνονται για καποιον λογαριασμο που δεν ελεγε εξοφληθη καποια στιγμη μας θυμηθηκαν και βγηκαν εξω.. η αννα πολυ ομορφη. περασα στο δωματιο.. εδωσα 100 ευρω..τα οποια περιλαμβανουν μονο πρωκτικο.. ουτε 69.. ουτε ακαπωτο.. αυτο με ξενερωσε εξαρχης αλλα λεω δεν θα καταλαβα καλα... μπηκε η αννα με χαρα.. μιλησαμε ελαχιστα.. και ξεκινησε μια μετρια πιπα.. με καποτα.. δεν ελεγε να μου σηκωθει γιατι ενιωθα μια αννοια στο προσωπο της.. θες δεν υπηρχε χημεια.. θες με ξενερωνε που βαριανασαινε.. σε καποια φαση μου λεει.. μωρο μου μονο 10 λεπτα θα κατσω... ε ενταξει.. δεν ηθελα και πολυ.. την εδιωξα...

απλα η πιπα της ειναι φουλ στο χερι... και τελοσπαντων ειναι καλη και ομορφη με τρομερο κωλι.. ομως την βρισκω τρομερα υπερτιμημενη... εννοειται δεν θα ξαναπαω γιατι πιστευω οτι μπορεις να εχεις αντιστοιχες υπηρεσιες στα περισσοτερα "στουντιο" με αυτη την τιμη...

επισης.. αν θελει να λεγεται στουντιο.. οφειλει τα σεντονια να ναι παντα καθαρα.. και οχι οταν πας να μπεις στο δωματιο να τεντωνει η τσατσα το σεντονι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα η Σέρβα
Μέλος
8
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού