Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 151980
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ο καιρός βροχερός...οι δρόμοι πήχτρα στη κίνηση...κι εγώ κινούμαι πεζός προς το 68! Καιρός ήταν να "συναντήσω" κι εγώ την Άννα-Μαρία που τόσα καλά έχουν γραφτεί για τις υπηρεσίες της!
Το studio συμπαθητικό, με ζεστή ατμόσφαιρα και διατηρείται καθαρό όπως και τα δωμάτια. Το θετικό είναι ότι δεν έχει πολλή κίνηση και το κουδούνι δεν χτυπά ασταμάτητα!
Η Άννα-Μαρία για να είμαι ειλικρινής δεν είναι στα στάνταρ μου εμφανισιακά. Είναι ξανθιά, με τσιμπουκόχειλα, έντονες καμπύλες, πιασίματα και κωλάρα! Στο σαλόνι εμφανίστηκε σέξυ φορώντας ένα άσπρο κομπινεζόν... που σε συνδυασμό με το παιχνίδι που κάνει στο σαλόνι σε προκαλεί...!
Στο δωμάτιο... ξεκινήσαμε με μπλα-μπλα...αμέσως σε κάνει να νιώσεις οικεία και άνετα, σαν να είσαι με την κοπέλα σου. Αρχίζει την περιποίηση του μικρού, άβγαλτου, αγνού κορμιού μου... φιλιά και χάδια παντού από το λαιμό μέχρι τα @@! Επιδόθηκε μετά σε μια άνευ προηγούμενου πίπα και επικεντρώθηκε στην περιποίηση και τον καλλωπισμό των @@. Πάρα πολύ καλή!!!
Στην επόμενη φάση περάσαμε σε κάτι πιο active για μένα... Σε ρόλο ιεραπόστολου την κατέκτησα κι εγώ καρφώνοντας το κοντάρι μου με την σημαία! Αφού προσευχηθήκαμε για λίγα λεπτά, αλλάξαμε σε πισωκολλητό όπου το στησιμό της ήταν ομολογουμένως άψογο και η θέα... απλά καταπληκτική! Μετά από ολιγόλεπτη "εργασία" καταθέσαμε τους χυμούς μας στο σκουφάκι...
Τελικό συμπέρασμα? Μπορεί να μην είναι στα top εμφανισιακά αλλά προσωπικά πέρασα πάρα πολύ καλά (οι κριτικές επιβεβαιώνονται), η περιποίηση της αξίζει μια επίσκεψη νομίζω...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Υπηρεσίες
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική