Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

3.4
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Θεωρώ χρέος μου να σώσω τους φίλους συναγωνιστές απο την εν λόγω...κυρία,μη πετάξουν τα λεφτά τους Τζάπα.πάω που λέτε, μετά απο καύλες στο εν λόγω στουντιάκη να ξεδώσω.Πρώτη φορά σ'αυτό το στούντιο...παλιό θα λεγα.Μπαίνω μέσα η τσατσά μου λέει είναι η Ρομίνα.Βγαίνει έξω η κοπέλα,βλέπω μια καυλίτσα..μπαίνω μέσα.Την είχα δεί νωρίτερα (τη ρομίνα) στο site μας και είχα διαβάσει και κριτικές..που κατά μέσο όρο είχε μέτριες πρς κακές κυρίως στη συμμετοχή της.Για να πώ την αλήθεια..δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση...απλά μια ομορφούλα Ρουμάνα με καυλέ βυζάκια...(η φάτσα της δε μ'αρεσε).Λέω "δε γαμιέται",δίνω 60 ευρώ μπάς και κάτσει και λίγο παραπάνω,(μιας και ήξερα πως είχε ένα θέμα με το χρόνο που μένει στο δωμάτιο..).Μετά απο 5 λεπτά μπαίνει μέσα...τρίβει τις βυζάρες της στο πουλί μου,για 10δεύτερα...και χωρίς καλά καλά να μου σηκωθεί μου περνάει τη καπότα.Ακαύλωτος ο "Μήτσος" που να μπεί η καπότα?ε??Τη φοράει με τη δεύτερη προσπάθεια και μ'αρχίζει μια πίπα...μα τι πίπα???θεϊκη....χαχαχα(θα θελα....ο μαλάκας..χαχα).Όλο δόντια,έβαζε το χέρι της ατσούμπαλο..και μου πόναγε το πούτσο,αντί να με καυλώνει.Της λέω "σιγά κοπέλα μου..".."γλύψε και λίγο μπαλάκια" ... "ΟΚΙ ...ΟΚΙ...ΝΤΕ ΓΚΙΝΕΤΑΙ..."με ένα ύφος σα να μου λέει και πολλά σου κάνω μαλάκα...ανεβάινει και κανά 5λεπτο απο πάνω μου κάνει μια προσπάθεια ..και μετά εγώ απο πάνω που ήταν ΄λές και γαμούσα κομοδίνο..ούτε φωνή ούτε..μορφασμός...σα να σκεφτόταν τι ταινία θα δεί το βράδυ όταν γυρίσει σπίτι.Το μουνί της...μετά απο 100 κιλά κρέμα ήταν σα να το βάζασε κουβά άδειο..δεν ένιωθα απολύτως τίποτα..Έχωνα ..έχωνα...αλλά δεν ένιωθα ρε παιδιά τίποτα.Και να φανταστείτε πως ο πούτσος μου είναι και παχουλούτσικος...φαντάσου να ταν και λεπτότερος...Τέλειωσαμόνος μου με μαλακία..(ούτε μαλακία δεν μπορούσε η σκατούλα να βαρέσει..ατσούμπαλη ρε παιδιά τι να πω??)Πέταξα 60 ευρώ τζάμπα...δεν έπαιρνα παστέλια να μου μείνει κι η γλύκα???

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
4
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια