Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου απόγευμα.
Κοπέλα η Λίντα, που ήθελα πολύ να την γνωρίσω ύστερα από τις κριτικές που έχω διαβάσει για αυτή.
Εμφανισιακά είναι σεξοβόμβα. Κουκλίστικο προσωπάκι, υπέροχο σώμα με φοβερό στήθος και ολοστρόγγυλη κωλάρα. Στο δωμάτιο είναι πύραυλος. Μου έκανε ένα ισπανικό χωρίς να το ζητήσω, καλή πίπα, τον έβαζε στο στόμα, τον έβγαζε, έγλυφε τις μπάλες, τον ξαναέβαζε κλπ. Όλο αυτό το διάστημα έπαιζα με το υπέροχο γατάκι της (το οποίο θα φάω σε επόμενη επίσκεψη). Το κάναμε πισοκολητά με καλή συμμετοχή της Λίντας, όπου και τελείωσα σε 2-3 λεπτά, δυστυχώς. Συνολικά, η κοπέλα έμεινε μαζί μου 15 λεπτά περίπου και όταν έφευγε μου είπε 'Κρίμα που τελείωσες γρήγορα γιατί με είχες καυλώσει'.
Η υπηρεσία ευγενέστατη και πλήρως κατατοπιστική.
Το δωμάτιο άνευ νιπτήρα μεν, καθαρό δε.
Κάποιες παρατηρήσεις:
1. Η Λίντα όντως είναι πολύ ομιλητική, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προσδιοριστεί αυτό ως λογοδιάροια. Ότι λέει είναι έυστοχο και άκρως καυλωτικό.
2. Όντως προσποιήται κατά την διάρκεια της διείσδισης, αλλά οι ρόγες τούμπανο όταν έγλυφα τα βυζάκια της ή η υγρασία που αυξανόταν στο γατάκι της όσο το κοπανούσα δεν είναι προσποίηση. Η κοπέλα είναι σεξουάλα και αν μπορέσεις να την καυλώσεις, το εκτιμάει δεόντως.
3. Η ορμητικότητά της μπορεί να εκληφθεί από κάποιους ως βιασύνη. Δεν πρόκειται όμως περί ξεπέτας αλλά περί ΔΥΝΑΜΙΤΗ.
Με δύο λόγια η κοπέλα είναι εκεί μαζί σου 100%, σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα, τα ξεχνάς όλα, υπάρχει μόνο αυτή και κάνεις ένα γαμησι που θα θυμάσαι για καιρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Μέλος
21
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού