Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 124 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κριτική μου δεν έχει να προσθέσει πολλά πράγματα στην προηγούμενη κριτική. Κατά τις 22.00 (για να λύσω και την απορία κάποιου συναγωνιστή), σκάω μύτη για πρώτη φορά στο εν λόγω ίδρυμα για να με εξετάσει και μένα η Δρ. Μαρία. Η σχετικά ευγενική τσα-τσου-λα (αλήθεια όταν μία τσου-λα βγεί στη σύνταξη αποστρατεύεται με το βαθμό του τσα?)μου παρουσιάζει την καστανή και γλυκούλα Μαρία. Τώρα πια Μαρία ήταν αυτή, η Αννα - Μαρία, η Μαρία η Θεσσαλονικιά ή η Μαρία η Άσχημη θα σας γελάσω. Επηρρεασμένος από τις κριτικές των συναδέλφων και επειδή σε μία γύρα στο Τρίγωνο της Κασσάνδρας κάπου την ξαναπέτυχα συνδύασα στο μυαλό μου ότι είναι το φοβερό μωρό που τα σπάει και τα σπρώχνω όλα στο κόκκινο (Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ)! Full Extra με δερμάτινα καθίσματα. Έλα όμως που δεν κάθησε καλά η μπίλια! Η μάλλον δεν κάθισε το Μαράκι καλά πάνω στις δύο μπίλιες. Τσιμπουσάκι σχετικά χαλαρό αλλά όχι κακό και ότι περιποιείτε περισσότερο το κεφαλάκι το κάνει για να έχει απόσταση ασφαλείας από τα τριχωτά καρυδάκια. Τέσπα, για να δούμε λίγο και τη μεγάλη φωλίτσα οοοπς μισό να την λαδώσω με λίγη κρεμούλα. Όσο το λιπαίνει πως σε λένε από που είσαι και λύθηκε η παρεξήγηση. Μαρία με λένε 26 Ρουμάνα μαμμά Καλαματιανός μπαμπάκας. Μαστα. Παοκ και Άρη δεν έχει το Nova απόψε κάτσε να δούμε τα Best - of του Λύμπε πριν πάρει μεταγραφή για την Πανάθα (του Χάτζι δεν τα είδα γιατί τελικά δεν τον πήρε). Μόλις μπήκε και το λιπαντικό έτοιμο και το έμβολο και πιάσαμε δουλιά με λίγο μπαλατσάρισμα γιατί δεν πιτσικάριζε καλά (απορώ δηλαδή τέτοια σπηλιά του Νταβέλη τι το ήθελε το λίπασμα). Πρόθυμο όμως το μωρό πάμε για ένα 4χ4. Το πήγαμε μία στο καρφί και μία στο πέταλο (με ενδιάμεση στάση για λίπανση και στη μικρή φουφού). Όλα καλά εκεί αφού εδώ το έμβολο πιτσικάριζε καλύτερα. Αντε μία άντε δύο ρε κοπελιά να τελειώσω πάνω στο 2.5 βυζάκι? ουστ μακριά εκεί που έστρωσες κοιμήσου πάμε μουντιάλ αφού περάσουμε πρώτα την Ιρλανδία. Λίγο από εδώ λίγο από εκεί τα καταφέραμε τελικά. Για την απορία πώς το 1.60 γίνεται ένα 1.80 το κατάλαβα όταν μου πάτησε το πόδι με τα 20ποντα stripper-πεδιλάκια. Συμπερασματικά το κορίτσι είναι καλό παιδί και καλό είναι να κάνετε καμμιά βόλτα για να την ενισχύσετε γιατί πρέπει να ζήσει και αυτό. Χαμογελαστή καστανούλα καλή καρδια και να μου την προσέξετε. Όχι σαν κάτι αλητήριους που τις κλέψανε το μενταγιόν...Απλά ρε παιδιά όταν δουλεύουνε τόσες Μαρίες σε ένα μαγαζί βάλτε και ένα συνθηματικό για να ξέρει ο κόσμος και να μην μπλέκετε. Ξέρω και γω τι βάλε μία Πετρούλα, μία Αφρούλα ή ένα Θανάση. Ποιον Θανάση? Παιδιιιιιί μου... Πατέρααααα. Την βρήκες την Μαρία? Ποια Μαρία? Ψάξε ψάξε δεν θα τη βρεις! (Για την ιστορία τώρα δουλεύει μία καινούρια η Άντα).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Μέγας
22
Πόντοι:
4.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια