Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Sex Studio
155875
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
ΑΝΝΑ... Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εδώ και μήνες στην Αττική... Τι να πω: μάτια, χειλάρες, στήθος τρέλα, κοιλιά πλάκα, τρομερή ευλιγισία, κώλος θεϊκός... Μετά από αναμονή σχεδόν 20 λεπτών, ήρθε στο δωμάτιο, έβγαλε το φορεματάκι με μια κίνηση Κομανέτσι, και όπως ήταν ανάσκελα, άρχισε μια θεϊκή πλαγιομετωπική πίπα, deepthroat, με εμένα στα γόνατα... Λίγο πριν τελειώσω, την αφήνω ανάσκελα και αρχίζω το μεροκάματο! Απίστευτο... Εγώ έμενα σταθερός και αυτή κουνούσε τη λεκάνη της προς κάθε κατεύθυνση. Μετά, επειδή η εκτόξευση ήταν ζήτημα δευτερολέπτων, τη γυρνάω στα 4 για κουλουράκι... Μοναδική εμπειρία ο καθρέφτης στην οροφή! Νόμιζα ότι έπαιζα σε τσόντα με μοντέλο του Ντορσέλ!!! Ε, εντάξει ρε μάγκες, δεν άντεξα... Κατέθεσα... Και γυρνάει και μου λέει: "Έλα, ρε μωρό μου... Ήθελα κι άλλο...". Ααααααχχχχ! Άδικη κοινωνία!!! Λίγη ώρα για 100€, αλλά δεν τα χαλαλίζω καθόλου... Θα ξαναπάω σίγουρα, αλλά αυτή τη φορά "προετοιμασμένος", για να κρατήσει λίγο παραπάνω! Και για όσους δεν έχουν πάει ακόμα, ένα μόνο έχω να πω: Σταματήστε να πετάτε αλλού τα πενηντάρικά σας... Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα η Σέρβα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού