Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 151980
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη την δευτερα μετα τις εκλογες! Με την Μαρια τα εχουμε ξαναπει απο κοντα! Με υποδεχτηκε με χαμογελο και με θυμηθηκε κατευθειαν. Ευχαριστος ανθρωπος, σε χαλαρωνει με τον τροπο της. Με τα πολλα παμε και στο δωματιο. Κουβεντουλα πριν το ματς. Με απειλουσε συνεχος οτι θα με φαει αλλα δεν χαμπαριασα! Χαμόγελο Οσο για τα υπολοιπα εχουν δικιο οι συναγωνιστες. Στοματικο πολυ καλο. Το ξερει οτι το κανει καλα και επικεντρωνετε σε αυτο αρκετα. Μετα απο δικη της προταση αρχιζουμε το ματς. Καβαλημα, ιεραποστολικο, στα 4. Αν και αργησα δεν μου ειπε κατι και της αξιζουν συγχαρητηρια μονο και μονο για αυτο διοτι αλλες αρχιζουν τα "τελειωνεις μωρο μου?". Γενικα περασα υπεροχα ολες τις φορες που την εχω δει. Αν την συστηνω? Με τιποτα. Να μην παει κανεις για να εχει περισσοτερο χρονο για μενα. χαχα αστειευομαι φυσικα. Προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν την εχουν τιμησει ακομα να πανε αμεσα!
οσο για την περιγραφη της μαριας το θεωρω περιτο διοτι υπαρχουν φωτογραφιες της στα στουντιο οι οποιες ομως την δειχνουν να εχει περισσοτερα κιλα και πρεπει να αλλαχτουν γρηγορα. ειναι πιο αδυνατη.
Ο χωρος καθαρος με μαντηλακια και οινοπνευμα. Στουντιο δεν το λες βεβαια γιατι δεν ειχε ουτε μπανιο στο δωματιο ουτε νιπτηρα αλλα το κρεβατι ηταν καθαρο. Στο parking εβαλα 10 γιατι πηγα με το μετρο. ενα 10λεπτο περπατημα ειναι.

θα εβαζα παραπανω βαθμολογια αλλα δεν με αφηνει το συστημα!

Μαρακι μου σε ευχαριστω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
lex80
Τιμημένος
53
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική