Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
H Νατάσσα είναι «νέο αίμα» στο Paradise….
Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί αποφάσισα να την γνωρίσω, μιας και οι φωτογραφίες της στο banner του studio με προϊδέασαν θετικά.

Νέα επίσης υπηρεσία μου άνοιξε και με πέρασε στο σαλόνι
Δεν άργησε να έλθει η Νατάσσα. Μελαχρινή, με σαρκώδη χείλια, πληθωρική με πλούσιο 3+ στήθος φυσικό και στητό, πολύ ωραία περιφέρεια διακοσμημένη με ένα τατουάζ πεταλούδας στο ύψους της μέσης…..
Αρκετά κοντά στις προδιαγραφές της γυναίκας που μου αρέσει.
Πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ και έρχεται στο δωμάτιο. Γελαστή, φιλική μου λέει με «νόημα»: Τι θέλεις να κάνουμε αγόρι μου?
«Το αφήνω πάνω σου» απάντησα.
Μου βάζει αμέσως το σκουφάκι και άρχισε το στοματικό, χωρίς ίχνος προκαταρκτικού και χωρις να ασχοληθεί καθόλου με τα @@κια.
Για να είμαι ειλικρινής χαλάστηκα, συνηθισμένος από όλες τις άλλες κοπέλες του Paradise που είναι αρκετά καλές σε αυτόν τον τομεα.
Το στοματικό της όμως ήταν υψηλού επιπεδου. Βαθυ, αισθησιακό, υγρό, deep throat, εναλλαγές ρουφήγματος και γλειψίματος του κορμού.

Μετά από 3-4λεπτα περίπου, σταμάτησε και μου είπε με πολύ σκέρτσο:
«Σειρά σου να κανείς κάτι» και αφεθηκε στα χεριά μου.
Για αρκετή ώρα την χάιδευα, την έγλυψα σε όλο το σώμα, το λαιμό το στήθος τα αυτιά, τους μηρούς τις γάμπες.
Όταν πλησίαζα την «επίμαχη περιοχή» με πολύ ναζί μου λέει,
«έχω βάλει κρέμα μωρό μου» αποτρέποντας με από παραπάνω περιποίηση.
Το sex που ακολούθησε με αποζημίωσε για το αρχικό ξενέρωμα των προκαταρκτικών. Από τις καλύτερες συμμετοχές.
Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό, με φιλιά και γλειψίματα σε λαιμό και αυτιά, Ηλθε από πάνω μου για να ακολουθήσει η στάση του λωτού και έπειτα στα όρθια. Και πάλι ιεραποστολικό., ανοίγοντας τα ποδιά της σε κάθε δυνατή γωνία. Μου ζήτησε στα τέσσερα. Άριστο στήσιμο, άψογη θέα του πίσω συστήματος, σφυροκόπημα και το τέλος ηλθε….
Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και είχαμε μια σύντομη κουβεντούλα με φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν.

Η Νατάσσα το sex το κατέχει πολύ καλά. Εάν βελτιωθεί στα προκαταρκτικά και ξεκινήσει την περιποίηση σα @@κια θεωρώ ότι θα είναι μια αρκετά αξιόπιστη επιλογή.
Μια πολύ καλή εμπειρία η οποία όμως θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.

Μετά για καφέ στην Φωκίωνος μαζί με εκλεκτή παρέα για να αναπληρώσω τις χαμένες δυνάμεις…..

ΥΓ: σε ολες τις κριτικες μου ο βαθμος στο parking ειναι υψηλος, γιαιτ παω με τα ποδια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια