Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Οι οπαδοί των νικητών στις σημερινές εκλογές πανηγύριζαν.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είχε όμως καμιά επιρροή στις ορέξεις μου….

Έτσι λοιπόν πήγα στο κοντινό εκλογικό κέντρο της Αγ. Μελετίου 37, όπου ήξερα ότι θα έβρισκα την υποψηφία Κατερίνα, με την οποία στο παρελθόν έχω περάσει αξέχαστες στιγμές,

Με το που μπαίνω, εγκάρδιος χαιρετισμός με την υπηρεσία. Η Κατερίνα στο δωμάτιο. Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή παρουσιάζεται :

Milfακι, Ξανθιά με αγορίστικο κουρεμα, γλυκό προσωπάκι, ανοιχτή σχετικά περιφέρεια, 2αρακι σιλικονατο στήθος πολύ καλής ποιότητας.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην μπω.
Και πάλι στο μικρό δωμάτιο με την Κατερίνα, το οποιο΄δυστυχως δεν έχει νιπτήρα. Το μπάνιο όμως του μαγαζιού, είναι διαθέσιμο για όσους επιθυμούν ένα ντουσακι.

Δεν άργησε να έλθει το κορίτσι. Με θυμήθηκε από την προηγουμένη φορά και έτσι αρχίσαμε την κουβεντούλα.
Αρχίσαμε τις περιπτύξεις. Ξεκίνημα από άριστο γλείψιμο από πλευράς της του στήθους μου, του λαιμού και των αυτιών μου. Ηλθε για την ανάλογη περιποίηση και η δική μου σειρά, κατι που δέχτηκε πολύ πρόθυμα και οι αναστεναγμοί και τα βογγητα της έδειχναν ότι το απολάμβανε.
Μετά το απαραίτητο σκουφάκι, ξεκίνησε το στοματικό της το οποίο ήταν υψηλού επιπέδου. Αρίστη χρήση της γλώσσας, deep throat, περιποίηση του κορμού, και ταυτόχρονα καραμελωμα στα @@κια.
Ηλθε η ώρα για sex. Ανέβηκε από πάνω μου σε τέτοια στάση που αν επιτρέπει το γλείψιμο του στήθους της και την ταυτόχρονο πιπίλισμα από πλευράς της του λαιμού και των αυτιών μου. Ανταπέδιδα σταδιακά. Συνεχείς με την στάση του λωτού. Η άψογη συμμετοχή της συνεχίστηκε, για να περάσουμε στην όρθια στάση για λίγο.
Μετά γονάτισε στο κρεβάτι και όρθιος εγώ συνέχισα να τη σφυροκοπώ στα τέσσερα, ώσπου να έλθει το τέλος.
Χωρίς βιασύνη έκατσε και μιλήσαμε, σχετική πλακίτσα και καληνύχτα

Η Κατερίνα τείνει να γίνει ένα ακόμα στανταράκι μου. Η εμφάνιση είναι κάτι το υποκειμενικό, αλλά οι υπηρεσίες της είναι από τις υψηλότερες που έχω συναντήσει τον τελευταίο καιρό.

Δεν μετάνιωσα σε καμιά στιγμή που σήμερα την «ψήφισα»…...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια