Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Είπα να δοκιμάσω και εγώ το συγκεκριμένο studio και είχα βάλει στο μάτι την Κατερίνα που έκανε και πρωκτικό.Να σας πώ την αλήθεια δεν μπορώ να πώ ότι ούτε το ευχαριστήθηκα ούτε με ανθουσίασε η συγκεκριμένη κοπέλα.....Πιό μεγάλη ηλικιακά.Ήρθε μέσα οκ με χαμόγελο ούτε διάθεση για κουβέντα κατευθείαν να με γλείψει στις ρώγες (καλό το γλείψιμο).Αφού της ζήτησα να την γλείψω και εγώ ασχολήθηκα με το όμορφο ομολογουμένος γατάκι της και το κ@@@@@...Και αφού της είπα να με γλείψει και να μου τον σκληρήνει το έκανε και πρίν τελειώσω επειδή ήθελα να την π@@@%&^&^ από πίσω την έβαλα στα 4 και φυσικά δεν άργησα να τελειώσω.....Μετά συζήτησαμε λίγο (το μόνο ευχάριστω στο όλο σκηνικό,ήταν ευδιάθετη).Οκ καλή θα έλεγα αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να με ξεπετάξει και όχι να ασχοληθεί μαζί μου.Σημειωτέων ότι δεν είχε κόσμο να περιμένουν...Τώρα για την τσατσά πολύ καλή το μόνο μείων είναι ότι ενώ προσφέρθηκε να μου φέρει μία κόκα κόλα δεν ήρθε ποτέ.Πάρκιν από τύχη βρήκα.τώρα η απόδωσή της καλή αλλά ίσως θα μπορούσε και καλύτερα....Και αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν δίνει κανένα γλωσσόφιλο.....Μπορεί γενικά να μην δίνουν αλλά προσωπικά θα το ήθελα....Αυτό φαντάζομαι είναι και στην ευχέρεια της κοπέλας....Δεν ξέρω αν θα την ξαναεπισκεφτώ τουλάχιστον την συγκεκριμένη κοπέλα.Κάποια άλλη όμως μπορεί.....Ελπίζω απλά να την πέτυχα σε κακή μέρα και αν αποφασίσω να την επισκεφτώ ξανά την ίδια να είναι περισσότερο κεφάτη...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού