Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 181 10
Γενική βαθμολογία

3.9
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Χαμογελαστή στην υποδοχή
Στο δωμάτιο αδιάφορη,κλασσικά ήθελε να βάλει καποτα σε πεσμένο πουτσο και πιπα..επειδή είχα ορέξεις έγινε ανόρθωση
Έρχεται από πάνω μου παίζει να μην έβαζε ούτε το μισό πέος μέσα της...προσπαθείς να την σπρωχνω να κάνω δειησηδη...παπάρια
Της λέω ξάπλωσε για ιεραποστολικό ...βάζει ένα κωλομαξιλαρι στην πλάτη για να μην μπορείς να μπεις όπως πρέπει μέσα
Νευριάζω και την διώχνω....μου λέει finish?.....τι λες ρε βλήμα;
Βγαίνω έξω από το δωμάτιο η τσατσά άφαντη .....είχα τόσα νεύρα που κοπανησα την πόρτα με όλη μου την δύναμη....στα παπάρια μου για το πενηνταρικο....να το φάνε στους γιατρούς
Αλλά για αυτό έχω σταματήσει να πηγαίνω σε στούντιο....φέρνουν το κάθε καμμένο κοριτσάκι να κάνει αυτή την δουλειά ;.....δεν βγαίνουν εύκολα πλέον τα λεφτά....τα γαμηθητε ....όσοι αξίζουν να βγάλουν....όσοι δεν αξίζουν να κλείσουν

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, giorgiodelafuentes2, mauros gatos(1) και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Απριλίου, 2025
Ποτε δεν περιμενω πολλά και δεν εναποθετω την ψυχικη μου κατασταση και διαθεση στα χερια οποιουδήποτε μουνιού ειτε εξω, είτε στο πληρωμενο... οταν θα πανε καλα τα πραγματα, ειμαι καπως ευχαριστημενος. Αν οχι, θα γελασω, θα αποχαιρετήσω ενα κομματι χαρτι,
και ποτε ξανα..
Είναι αυτό ευτυχία ή δυστυχία ; οεο ;
Ελπιζω να ηταν πολυ καλη η υπολοιπη ημερα σου..
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, thunders, mauros gatos(1) και 2 άλλα μέλη
10 Απριλίου, 2025
Διαβάζουμε και καμιά κριτική φίλος τα έχω γράψει εδώ και κάνα χρόνο στο άλλο μαγαζί της αλυσίδας
review reaction 1 thunders, Α-Ω
10 Απριλίου, 2025
μάλλον έμπλεξες τις κριτικές με τη Νικόλ του παρελθόντος; (2014);
γιατί το λατινοκομοδίνο δε λέει ρε, τόσοι το έγραψαν, δεν το διάβασες;
και γάμα το 50άρικο, αλλά τη διάθεσή σου μην την αφήνεις στα χέρια καμμίας καριόλας.
review reaction 1 thunders, mauros gatos(1), στριπακιας13 και 1 ακόμα μέλος
10 Απριλίου, 2025
Είχα γράψει δύο λόγια πρόσφατα στην ημερήσια ενημέρωση για αυτή. μακριά παιδιά, μιλάμε για τεράστια φόλα. τον σεπτέμβρη όταν είχε πρωτοέρθει την πάτησα κι εγώ!!! νομίζω έγραψα κριτική τον νοέμβριο που έγινα μέλος, αλλά δεν είχε ανέβει.
review reaction 1 thunders
10 Απριλίου, 2025
Μη συγχύζεσαι τόσο τύπε, δεν αξίζει.
11 Απριλίου, 2025
Σιγα τα ωα..πες εκατσες σ ενα ακριβο εστιατοριο και ηταν μουφα το φαγητο...θα πας αλλου συντομα θα περασεις καλα( δες και κανα σχολιο πρωτα ομως...) και το ξεχασες!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6