Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 181 10
Sex Studio
299069
Γενική βαθμολογία
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Χαμογελαστή στην υποδοχή
Στο δωμάτιο αδιάφορη,κλασσικά ήθελε να βάλει καποτα σε πεσμένο πουτσο και πιπα..επειδή είχα ορέξεις έγινε ανόρθωση
Έρχεται από πάνω μου παίζει να μην έβαζε ούτε το μισό πέος μέσα της...προσπαθείς να την σπρωχνω να κάνω δειησηδη...παπάρια
Της λέω ξάπλωσε για ιεραποστολικό ...βάζει ένα κωλομαξιλαρι στην πλάτη για να μην μπορείς να μπεις όπως πρέπει μέσα
Νευριάζω και την διώχνω....μου λέει finish?.....τι λες ρε βλήμα;
Βγαίνω έξω από το δωμάτιο η τσατσά άφαντη .....είχα τόσα νεύρα που κοπανησα την πόρτα με όλη μου την δύναμη....στα παπάρια μου για το πενηνταρικο....να το φάνε στους γιατρούς
Αλλά για αυτό έχω σταματήσει να πηγαίνω σε στούντιο....φέρνουν το κάθε καμμένο κοριτσάκι να κάνει αυτή την δουλειά ;.....δεν βγαίνουν εύκολα πλέον τα λεφτά....τα γαμηθητε ....όσοι αξίζουν να βγάλουν....όσοι δεν αξίζουν να κλείσουν
Στο δωμάτιο αδιάφορη,κλασσικά ήθελε να βάλει καποτα σε πεσμένο πουτσο και πιπα..επειδή είχα ορέξεις έγινε ανόρθωση
Έρχεται από πάνω μου παίζει να μην έβαζε ούτε το μισό πέος μέσα της...προσπαθείς να την σπρωχνω να κάνω δειησηδη...παπάρια
Της λέω ξάπλωσε για ιεραποστολικό ...βάζει ένα κωλομαξιλαρι στην πλάτη για να μην μπορείς να μπεις όπως πρέπει μέσα
Νευριάζω και την διώχνω....μου λέει finish?.....τι λες ρε βλήμα;
Βγαίνω έξω από το δωμάτιο η τσατσά άφαντη .....είχα τόσα νεύρα που κοπανησα την πόρτα με όλη μου την δύναμη....στα παπάρια μου για το πενηνταρικο....να το φάνε στους γιατρούς
Αλλά για αυτό έχω σταματήσει να πηγαίνω σε στούντιο....φέρνουν το κάθε καμμένο κοριτσάκι να κάνει αυτή την δουλειά ;.....δεν βγαίνουν εύκολα πλέον τα λεφτά....τα γαμηθητε ....όσοι αξίζουν να βγάλουν....όσοι δεν αξίζουν να κλείσουν
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
και ποτε ξανα..
Είναι αυτό ευτυχία ή δυστυχία ; οεο ;
Ελπιζω να ηταν πολυ καλη η υπολοιπη ημερα σου..
γιατί το λατινοκομοδίνο δε λέει ρε, τόσοι το έγραψαν, δεν το διάβασες;
και γάμα το 50άρικο, αλλά τη διάθεσή σου μην την αφήνεις στα χέρια καμμίας καριόλας.