Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 73 10
Sex Studio 202484
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μιας και ήταν μέρα τσαρκας σήμερα ,πάντα επιλέγω μέρες εκτός Παρασκευής και σαββατοκύριακου έκανα γύρα σε όλη αυτή την έρημη πόλη.
Λοιπόν άκουσα ότι η Χριστίνα είναι μόνη που αξίζει στο ποτάμι και ανηφορησα για 118 ήταν στο Β,την Χριστίνα την είχα δει μια φορά μόνο σε τσάρκα που έκανα και σήμερα πήρα την απόφαση να την δοκιμάσω.
Φτάνω 19.30 μπαίνω μέσα τσατσά ήταν η λάλα μου λέει είναι η Χριστίνα της λέω ωραία να τη δω και ήμουν έτοιμος να δώσω το παράβολο,και ακούω μια φωνή από μέσα δεν τον παίρνω αυτόν είχε έρθει την άλλη φορά και δεν πέρασε,χωρις καν να βγει έξω,λογικά με είδε από κάμερα?το τζάμι ήταν κλειστό και με κουρτίνα στην είσοδο,λέω εντάξει αφού δεν θέλει φεύγω και η λάλα μου κουνούσε το μαντήλι.
Πρώτο φάουλ η τσατσά,να της πει τι πάει να πει δεν βγαινεις,θα βγεις και θα ξαναβγείς και θα πεις και ένα τραγούδι,εδώ είναι μπούρδελο ντεμεναδες στον πελάτη για να βγάλουμε λεφτά.
Δεύτερο φάουλ η Χριστίνα έχει τόση μνήμη που θυμάται ποιος ήταν ο πελάτης που δεν πέρασε πριν κάνα 5 ημέρες?
Τελικά τι γίνεται στα μπουρδελα εκεί πάνω?δεν υπάρχει διοίκηση δεν εκπαιδευουν τις τσατσαδες αλλά και τις κοπέλες?πως να φέρονται για να βγάλουν κάνα φράγκο,δεν λέω για το τι θα κάνουν στο δωμάτιο αλλά η πολιτική του μαγαζιου στη συμπεριφορά αλλά και ποιος είναι ο ρόλος της τσατσάς.
Δυστυχώς χρόνο με το χρόνο εκεί πάνω μας απογοήτευουν χειρότερα.
Από εμένα μαύρο στη Χριστίνα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
RJ
Κριτικές:
Πόντοι: