Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 73 10
Sex Studio 202484
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μιας και οι επιλογές πια σ αυτή τη Σαχαριανη πόλη είναι λιγοστές είπα να πάρω το γρήγορο αμάξι μου και να πάω πάνω στο ποτάμι.
Έκανα τη προβλεπόμενη τσάρκα μου τίποτα το ιδιαίτερο γενικά πολύ πεσμένο το επίπεδο αλλά για να μη φύγω έτσι έπρεπε να επιλέξω με ποια θα πάω.
Αποφασίζω να πάω με τη κορινα ήταν στο Α
Η τσατσά και η καθαριότητα του μαγαζιού ήταν οκ,την κορινα την επέλεξα γιατί ήθελα να πάρω κάτι σε αδύνατο σήμερα χωρίς πολλές καμπύλες., το σαλοναρισμα της βέβαια μαύρα χάλια λες και πάει σε αγγαρεία.
Στο δωμάτιο τώρα έρχεται λέει ένα γεια γδύσου βαριεστημένα,της λέω άσε θα πάρω εγώ πρωτοβουλία και μου λέει όχι,ωχ λέω το κορίτσι είναι άλλου.
Τη σταματάω της εξηγώ και ξαπλώνει στο κρεβάτι λες και ήθελε να κοιμηθεί.
Τέλος πάντων με ξενέρωσε και δεν άξιζε γενικά,μικρό βυζι κωλός φλατ πρόσωπο αδιάφορο.
Λέω δεν παίζει να χυσω με τη κορινά,πάει να μου πάρει μπουκι δόντι πολύ και καθόλου τεχνική,τη βάζω ιεραποστολικο και κοιτάω να χυσω γρήγορα να τελειώσει το μαρτύριο και να μη κλαψω τα λεφτά μου και φύγω αχυστος
Τη πηδαγα και με κοίταγε σαν χάνος,λέω από μέσα μου τι βασανιστήριο παίρναω και μετά μου λέει αντε τελείωνε,της λέω αν είσαι κομοδίνο δεν πρόκειται,δίνω γερές Πουτσίες μπας και τελειώσω και να αρχίζει τα σιγά ενώ να με κοιτάει περίεργα,ρε λέω τι κομοδίνο είναι τούτο.
Μόλις χυνω της λέω φύγε,βγάζει ένα απελπιστικο φύσημα και κάτι έλεγε στα ρουμάνικα στάνταρ με έβριζε.
Γενικά άκυρη η συνεύρεση με τη κορινα την κομοδίνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2025
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
RJ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική