Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 266 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
σαλονι τυπικο με φεηκ χαμογελο αλλα με πυγμη, μιας και ξερει οτι ειναι γκομεναρα.
και οντως ειναι και επαθα και ψιλοπλακα.
η τυπισσα ειναι καθαροαιμο αλογο και μια απο τις πιο ομορφες και συναμα εντυπωσιακες γυναικες που εχω δει στην πιατσα (πασης φυσεως) τον τελευταιο... μπορει και αρκετο... καιρο.
μιλαω αυστηρα για εξωτερικη εμφανιση και ειναι και ανωτερη απο την Στελλα "κουτση αλογα" του γκολντεν που ειχα σκασει 200αρου (εχω κριτικη).
μετριου προς ψηλου αναστηματος, μελαχρινη με ισιο μαλλι μεχρι κωλο, ωραια φατσα, νορμαλ προς μικρο σχετικα βυζι για την κορμοστασια της που δε σε χαλαει με την καμια βεβαια, αλλα αν ηταν ενα τσικ πιο πανω θα μιλαγαμε για την ολικη τελειοτητα.
λεπτο θηλυκο κορμι με φοβερη καμπυλη μεση κωλο, κωλαρα, ποδαρες και λευκο δερμα.
μοντελομουναρος πραγματικος και... ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!
καποια διασπαρτα τατουαζ σε ολο το κορμι επισης.
μπηκα σχεδον με αλμα.
μεσα δυστυχως ομως η ολη φασουλα ειναι... καπως κρυα.
στα παπαρια μου ομως, γιατι τετοιο μουνι δεν το βρισκεις πουθενα με ενα 50αρικο.
0 μπαλαμουτι λοιπον μιας και με βρηκε να κανω ακομα ντουζ, εχει κατσει κρεβατι και με περιμενει σχεδον με την καποτα στο χερι. σκαω διπλα και αμεσως μου λεει να ξαπλωσω.
α καλα οκ λεω, παμε για τα τυπικα και εδω.
κριμα και ξενερα στα καπακια... πολυ μεγαλη ομως, τοση που μου εκοψε τη χαρα.
αφου ξαπλαρω μου βαζει τα χερια της στα δικα μου σαν να μη με αφηνει να την ακουμπησω.
λεω τι εγινε τωρα, κοιτωντας το ταβανι????
σκυβει στο αυτι μου και μου χωνει τη γλωσσα της μεσα λες και ηθελα καθαρισμο η' καμια εξεταση ωρλ. εχω μεινει λιγο και την αφηνω να δω τι αλλη μαλακια θα κανει για να με... καβλωσει... υποτιθεται(???). μετα το αυτι μου, πεφτει στα βυζγια μου και ξεκιναει να γλειφει ρωγες.
αυτα ηταν τα προκατ, που της τα εβαλα.
btw το χειροτερο μου εβερ και φουλ ντεκαβλε σκηνικο... γυναικα να σου γλειφει ρωγες.
την αφηνω και ξεκιναω να χουφτωνω την κωλαρα της, τις μπουταρες της και τα βυζια της.
μιλαμε για ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ και φοβερο δερμα επισης.
προφυλαξη και ξεκινημα πιπας η οποια ειναι απλα οκ. ασχολειται με το καβλι, βαζει και χερι, αλλα απο @@ οχι βεβαια.
οχι κατι ουαου παντως.
τζελ και πρωτη σταση σε καου οπου και εκει να μου κραταει τα χερια τεζα κατω στο κρεβατι σα να θελει να κανει παιχνιδι μονη της.
δεν υπαρχει ποικιλια και να κανει την κινηση πανω κατω απλα, σε καλο τεμπο ομως.
να εχουμε καρφωθει στα ματια και να κοιταζομαστε χωρις καμια κουβεντα, γκριματσα η' ανασα.
λιγο κριπυ, αλλα οκ.
σταματαει και μου λεει εσυ τωρα.
τη στηνω στα 4 στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο κλασικα.
η θεα ?????? ΓΑ ΜΗ ΣΕ ΤΑ !!!!!!!!
τι ΜΟΥΝΑΡΑ εχω μπροστα μου να σκεφτομαι.
μπαινω χαλαρα και ξεκιναω να δινω πονο... και λιγα σκαμπιλακια στην κωλαρα, για το φιλο μαυρογατο που θα με ρωτησει σιγουρα στα κομεντς. αντεχει σχετικα, αλλα αισθανεσαι και μια δυσανασχετηση στο υφος της. επισης κανει και λιγο κλεψιματακι με γυρισμα μεσης ελαφρως. μπαζοβγαλσιμο και να βλεπω ορθανοιχτη την τρυπουλα της.
μιλαμε για Ο ΝΕΙ ΡΟ !!!
ξανα μεσα, ξανα πονο και να σφιγγει σεντονια.
δεν αντεξε το πρεσο με κοβει και μου λεει ελα μισιον.
παω να βαλω τις ποδαρες τις στους ωμους μου να γινει μακελειο. παπαρια ομως και μου ριχνει πορτα.
δεν ηθελε και τα δυο, μονο το ενα και γενικα δυσανασχετηση και εκει. γενικως θελει να κανει κουμαντο αυτη απο οσο καταλαβα.
με τα πολλα καταφερνω μπαινω οπως ηθελε και ξεκιναω την εργατια.
δε μπορουσα να δωσω ομως τεζα και την πηγα σε μιντ-τεμπο.
να κοιταζομαστε ξανα, αλλα καμια φωνη και καμια ομιλια... αχνα μιλαμε. φτασαμε σε πολυ κοντινο σημειο σε καποια φαση, αλλα και εκει τα ιδια. ειχαμε κατι χαμογελακια και πηγα να βαλω τα γελια απο αμηχανια. δεν αντεξα σε αυτο το ηλιθιο στυλακι που ηθελε και τις επιασα και τα δυο της ποδια και τα εφερα στο στηθος μου σαν να κραταω το κυπελλο ουεφα.
εχει απιστευτο μουνακι που την επομενη φορα θα παρω παραπανω προγραμμα για να το γευτω.
ναι θα παρω, ας φαω τη ξενερα παλι.
για να μην πολυλογω επιπλεον και αφου δεν ειχε παραπανω ενδιαφερον, καταφερα και εχυσα σε αυτην τη σταση και ευτυχως με αφησε να στραγγιξω αναγκαστικα ετσι οπως την ειχα πιασει, γιατι και εκει εδειξε μια ανησυχια.
τελειωμα, σηκωμα για μπανιο, ευχαριστιες τυπικες και αντε γεια.

για να κλεισω.
1) ο χωρος απλα απαραδεκτος για στουντιο. πιο πολυ εκανε για μπουρδελο του 20αρικου και αυτο μιας μετριας μορφης. π.χ. τα φιλιππιδου ειναι 5 κλασσης παραπανω απο αυτο. η πετσετα προσωπου ηταν ΞΕΣΦΡΑΓΙΣΤΗ και απλα διπλωμενη σε ενα επιπλακι διπλα απο το νιπτηρα.
τεραστιο φαουλ, αλλα παραδοξως, ειχε παντοφλες σφραγισμενες παντως. εχω βαλει καποιες φωτος.
2) η τσατσα δεν ενοχλησε
3) η λεηλα ειναι μια φυσικοτατη ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΑ απλα και ωραια. απορω τι στο μπουτσο κανει εκει μεσα και γαμιεται για ενα 25αρι. καλο για εμας βεβαια δεν το συζητω. απο εμφανιση ειναι 10+10, αλλα απο αποδοση ειναι ευγενικα... πολυ κρυα δυστυχως. βγαζει πολυ αμηχανια με το στυλακι της και σου δειχνει οτι θελει να σε εχει απο μια αποσταση. δεν αντεχει σε πολυ ζορι και στο δειχνει με τη σταση σωματος της, αλλα και με τις κινησεις-χειρονομιες που σου κανει για να εχει τον ελεγχο προφανως.
ναι οκ καθεται και τον τρωει, αλλα βαζοντας το δικο της οριο. παρολαυτα, εγω θα ξαναπαω γιατι ειναι τρομερη μουναρα.

απο μενα λοιπον ειναι ενα ναι στο ισως, ενω για για εναν που εχει θεμα με ολα αυτα και βασιζεται στις κριτικες, δεν κανει, αρα οχι.
ομως, για μια δοκιμη εστω, μια τετοια γκομεναρα αξιζει πιστευω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λέιλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
alien1
alien2
alien3
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
149
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rodos 87, Rokko28, Dstrict και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2025
Ειναι γκομεναρα δε το συζηταμε, τωρα τα γλειψιματακια σε αυτια λαιμο και στηθος-ρωγες εγω τα βρισκω σουπερ καυλωτικα...ειναι ωραιες ερωτογονες περιοχες αυτες..βεβαια αυτο που μετραει ειναι τα υπολοιπα..ειχα περασει παλια μαζι της, μου αρεσε πολυ...κυριως στο κορμι! Ισως επαναλαβουμε...
review reaction 1 papaphilips
28 Μαρτίου, 2025
Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες τύπεΚαπέλο
review reaction 3 papaphilips
29 Μαρτίου, 2025
@Hase
προτιμω μια καλη πιπα, αγκαλιες, γλωσσοφιλα κλπ οπως εχω γραψει με ζιζελαρα π.χ. παρα αυτα τα οποια κανω εγω σε γυναικες.
δικια μου αποψη παντα.
εννοειται θα ξαναπαω κι εγω, μη λεμε μαλακιες χαχαχαχαχαχαχαχχαχα
review reaction 1 Hase
29 Μαρτίου, 2025
Α εμενα ολα μ αρεσουν και να τα κανω και να μου τα κανουν...αμα εισαι και γυμνασμενος δε σε χαλαει να σε γλυφουν ...παντου...το απολαμβανεις! Χα χα...στη πιπα παντως υστερει λιγο το κοριτσι...ομως σε αποζημιωνει με τις στασεις!
29 Μαρτίου, 2025
@Hase
σαν ιδεα/σκηνικο δε μου κανει, αυτο εννοω.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5