Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 27 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
παρέλαση μαζί με Παουλίνα και Μιρέλ.
αρχικά πήγαινα για Παουλίνα, αλλά είδα ότι είναι πλαστικοποιημένη και φοβήθηκα μη ξενερώσω με τυχόν τομές σε βυζιά κλπ μέσα.
η Μιρέλ απλά δε μου έκανε.
οι προμοφώτος σε αυτές τις δύο είναι σωστές πάντως.
η Λουϊζα βγήκε τελευταία με ένα ολόσωμο και διάφανο μπορντώ σύνολο, που έδειχνε τις φυσικές (άνω και κάτω) καμπύλες της.
επειδή είναι καστανή, αν ήταν άλλο χρώμα το συνολάκι, η εικόνα θα ήταν ακόμα πιο πάνω πάντως λόγω σχετικής αντίθεσης.
δικό μου κόλλημα αυτό, πάμε παρακάτω.
τώρα, οι δικές τις προμοφώτος είναι απλά άκυρες και δεν καταλαβαίνεις απολύτως τίποτα ως προς το τι θα συναντήσεις από κοντά.
μετρίου αναστήματος, με καστανά μαλλιά τα οποία είχε δεμένα σε κότσο, καλή σχετικά φατσούλα, νορμάλ προς μικρό φυσικό βυζί για το σωματότυπό της που δε σε χαλάει με την καμία, λεπτό θηλυκό κορμί, ωραία κωλάρα που την καταλαβαίνεις πιο καλά μέσα ενώ την πιάνεις/χουφτώνεις και οκ πόδια. ηλικιακά γύρω στα 25 + - την έκανα.
σε σχέση με την Παουλίνα που ήταν η αρχική μου επιλογή όπως προείπα, έχει και ένα σχετικό ναζί το οποίο και με έπεισε να περάσω.
είσοδος στο δωμάτιο όπου με βρίσκει μετά το πρώτο ντουζ με την πετσέτα (προσώπου) να σκουπίζομαι.
γονατίζει κρεβάτι και με περιμένει με την καπότα ανά χείρας.
κατάλαβα σκέφτηκα, πάμε για τα τυπικά και εδώ.
σκάω δίπλα της και πάω να τη μπαλαμουτιάσω λίγο μπας και κερδίσω κάνα εξτραδάκι από το πουθενά αλλά @@.
με άφησε λίγο να χουφτώσω την κωλάρα της, να τη χαϊδέψω όπου έφτανα και μ ου είπε να ξαπλώσω για να ξεκινήσει.
δεν επέμεινα και ξάπλαρα για πίπα.
αμέσως μου φόρεσε προφύλαξη σε πεσμένο καβλί με ούτε 1 προκάτ και έφαγα τρελή ξενέρα.
αφού πίστεψα ότι δε θα μου σηκωνόταν στην αρχή, αλλά τελικά κατι έγινε στην πορεία... ευτυχώς.
η πίπα της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, βασικά είναι ψιλοάκυρη. όσο ήταν πεσμένο το καβλί το έβαζε όλο μέσα και μπουκωνόταν, αλλά όταν ξεκίνησε να μεγαλώνει, έφτασε μέχρι κεφάλι. από @@ όχι εννοείται. καμία ποικιλία και καμία σχεδόν ηδονικότητα.
παραδόξως όμως, είχε κάτσει σε καλό σημείο. χούφτωνα την κωλάρα και τα βυζιά της και έπαιζα με το μουνάκι της που το αισθάνθηκα υγρό. πιο πολύ καβλωσα με όλο αυτό, πάρα με την πίπα.
σταματάει και κάτι μου λέει για το μέγεθος και καταλαβαίνω ότι θα φάμε ήττα και στον αγώνα τελικά με τα κλασικά "σιγά-σιγά κλπ".
άσε ρε της λέω, όχι μου λέει ξέρω εγώ καλύτερα.
καλά οκ, ότι πεις...
τζελ και πρώτη στάση σε κάου όπου διπλώνει τα πόδια της πάνω στα δικά μου ώστε να μην τον τρώει όλο και να κάνει και μικρή κίνηση.
έτσι της λέω θα ξηγηθείς και εδώ ? ...και βάζει τα γέλια.
από εκεί και έπειτα σαν να χαλάρωσε λίγο και έβγαλε μία πιο προσιτή πλευρά. ξεκίνησε πιο καλής μορφής ιππασία και με ψιλοάφησε να παίξω και εγώ λίγο με πιο ανεβασμένη ένταση. όχι τίποτα τρελό όμως γιατί είχε θέμα.
ξεκίνησα να γλείφω και τα βυζιά της, αφού όμως μου έκανε υπόδειξη να προσέξω μην τα δαγκώσω και να προσέχω τα δόντια μου γενικώς για να μην πονέσει.
σκέψου τι θα έχει δει η κοπέλα σκέφτηκα για λίγο και την καθησύχασα ότι γενικώς θα είμαι πολύ συνεργάσιμος μαζί της.
κατάλαβα ότι χαλάρωσε και άλλο και ήρθαμε και πιο κοντά.
αφού τελειώσαμε με το κάου, την έστησα σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο. δυσανασχέτησε λίγο, αλλά της ξαναείπα ότι θα είμαι πολύ ήρεμος και αν αισθανθεί κάποιο πρόβλημα να μου το πει, όπως και έγινε.
το στήσιμο καταπληκτικό και η θέα απίστευτη.
έχει ΚΩΛΑΡΑ, σχεδόν αψεγάδιαστη.
μπαίνω χαλαρά και ο τρόπος που με έχει βεντουζάρει με το μουνάκι της, να είναι απίστευτα καβλωτικός. να έχω γίνει τέντα και να απολαμβάνω όλη τη διαδρομή στο μέσα έξω.
ξεκίνησα να ανεβάζω σταδιακά ρυθμό και άρχισαν οι πρώτες κραυγούλες.
δέρμα απαλό και φοβερό.
να κρατάω πλάτη και ώμους για αντίσταση και να την πηδάω σε πολύ γκομενίστικο στυλάκι με κάποιες μικρές εντάσεις για ποικιλία.
να μου έχει γυρίσει κεφάλι, να βλέπω τους μορφασμούς που κάνει και να καβλώνω ακόμα περισσότερο. η αίσθηση καταπληκτική και να αισθάνομαι σε όλη την κίνηση όλη την εσωτερική περιοχή της. πιάσιμο από την κωλάρα της και ασταμάτητο πήδημα μέχρι ρίζα όπου ψιλοέβρισκα. να μπαζοβγαζω το καβλι μου και να βλέπω την ροζ τρυπούλα της το ποσό έχει ανοίξει και να καβλώνω και άλλο.
αλλαγή σε μίσιον σε τέρμα πλάτη κρεβατιού.
είναι ευλύγιστη και δεν υπήρχε κάποιο θέμα ή δυσανασχέτηση ως προς τα πόδια της, τα οποία άνετα φτάσαν στους ώμους μου.
μπάσιμο και εδώ μέχρι ρίζα και να φτάνω μήτρα πιο άνετα τώρα. εκεί τινάζονταν ελαφρά και άνοιγε το στόμα της.
ταυτόχρονα να έχουμε συνεχές αη-κόντακτ και να έχω κατακαβλώσει με την εικόνα.
να μου δίνει εύσημα και να ρίχνουμε και κάτι χαμογελάκια.
να πιάνω την πλάτη από το κρεβάτι και να την οργώνω κανονικότατα σε όλο το φάσμα, μήκος και βάθος με διαφορετικές κλίσεις.
απίστευτη αίσθηση.
σταματάω, αλλάζω κλίση, βάζω τα πόδια της στο στήθος μου και βλέπω ότι έχει απίστευτο μουνάκι για γλείψιμο, που όμως μου το αρνήθηκε με τρόπο όταν πήγα να το πλησιάσω, κατεβαίνοντας με τη γλώσσα μου από τα βυζιά στον αφαλό της.
το πώς είχε ανοίξει και ρούφαγε το καβλί μου δε, ήταν εκπληκτικό σαν εικόνα.
το θυμάμαι και έχω καβλώσει τώρα που γράφω.
γαμιώμαστε γκομενικά μέχρι που μου λέει πως θα ήθελα να χύσω και σε ποια στάση.
εκεί σαν να μου φάνηκε να έδειξε λίγο άγχος με το θέμα χρόνου, αλλά δεν έδωσα σημασία.
το πώς και γιατί δεν έκανα κίνηση για φιλί τόση ώρα που είμασταν φεης του φεης, δε μπορώ να το καταλάβω ακόμα και γιατί δε μου βγήκε επίσης.
μυστήρια... περίεργο...
της λέω πάλι για ντόγκυ, αλλά μου λέει πάνω στο κρεβάτι τώρα... γελώντας.
της κάνω το χατίρι μιας και προσωπικά δε με βολεύει αυτή η στάση για να τελειώσω, μου είναι ξενέρωτη και θα κέρδιζα επιπλέον χρόνο.
ντόγκυ λοιπόν πάνω στο κρεβάτι και να την πηγαίνω τέζα, στα όρια της. να κρατάω πλάτη κρεβατιού για αντίσταση και πάλι. να μου έχει τουρλώσει και την κωλάρα της, να την έχω πιάσει από τα καπούλια και να εχω πέσει και λίγο πάνω της.
η αίσθηση εδώ πέρα ακόμα πιο καλή.
με τα πολλά και αφού δεν έχυνα, καταλήγουμε πάλι σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο.
φοβερό στήσιμο και πάλι, απίστευτη αίσθηση μιας και είχε ανοίξει και άλλο το μουνάκι της, όπου μετά από κάποιο ανεκτό ψιλοπόνο στο όριο που δεν είχε πρόβλημα, κατάφερα και έχυσα εντός καποτιδίου με στράγγιγμα διαρκείας.
με ρώτησε αν το έβγαλα όλο από μέσα μου, πήρε μωρομάντιλο και μου έβγαλε από μόνη της το προφυλακτικό κάνοντας ένα αστειάκι για τα "χαμένα παιδιά" μου.
σήκωμα, εύσημα, κάποιο σόσιαλ όπου με ρώταγε προσωπικά πράγματα, αν έχω γκόμενα και άλλα τέτοια ψιλοπρομοτορίστικα για να ξαναπεράσω προφανώς, όπου της είπα ότι θα ξαναπεράσω.
χαιρετούρες, μπαη μπαη και καφτή ντουζάρα για το τέλος.

για να κλείσω.
1) ο χώρος είναι ο ίδιος με τους φουλ καθρέφτες που είχα περάσει και με Ντενίζ πρόσφατα σχετικά. φάουλ στο ότι δεν έχει παντόφλες μιας και υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσεις λόγω νερών από το ντουζ,
2) η τσατσά δεν ενόχλησε,
3) η Λουίζα είναι μια εύθυμη και πρόσχαρη κοπέλα που θέλει κάποιο αρχικό χρόνο για να νιώσει πιο άνετα πιστεύω. ενώ δεν κάνει τίποτα από προκάτ και η συμμετοχή της είναι σχετικά μέτρια θα έλεγα, σε αφήνει να κάνεις το παιχνίδι σου αλλά σε γκομενίστικο ύφος και μιντ-τέμπο ρυθμούς. δεν είναι για σπάσιμο και δε στο βγάζει, παρόλαυτά βγάζει μια ιδιαίτερη κάβλα σε συνδιασμό με το νάζι της.
έχει ωραίο θηλυκό και φυσικό κορμί, χωρίς τατουάζ κιόλας αν θυμάμαι καλά, κάνει απίστευτο στήσιμο στο ντόγκυ, είναι πολύ ευλύγιστη στο μίσιον και το μουνάκι της είναι πανέμορφο. δεν είναι για αγριότητες και έχει ένα θέμα με τα μεγαλούτσικα πουλάκια.
σύμφωνα με την σκόπιμα αναλυτική κριτική λοιπόν και ενώ φαίνεται ότι τα μείον είναι περισσότερα από τα συν, προσωπικά, για έναν πολύ περίεργο λόγο εμένα μου κάνει και είναι ναι στο ίσως, αλλά, για αυτούς και με αυτούς τους συγκεκριμένους ρυθμούς.
για τον υπόλοιπο κόσμο το ίσως θα ήταν όχι λογικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
149
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makao, boudog, baroc και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2025
Αυτό το ''Ξάπλωσε, μπεϊμπι''-καπότα σε πεσμένο πουλάκι είναι πλέον θεσμός στα στούντιοΘυμός
Μπάτσες στην κωλάρα;
27 Μαρτίου, 2025
Μηπως προκειται για την ιδια Λουιζα που ειχε δουλεψει παλαιοτερα στο 373?? Αν ειναι η ιδια σιγουρα ειναι πανω απο 30
28 Μαρτίου, 2025
@mauros gatos(1)
εξαρτάται την κοπέλα, αλλά ισχύει δυστυχώς.
ναι πέσανε με μέτρο γιατί το σήκωνε η φάση και ξέχασα να τα γράψω, όπως επίσης ότι ξέρει και μιλάει ελληνικά στο κομιουνικέησο.

@Hase
όχι δεν είναι αυτή που λες, το τσέκαρα. υπάρχει μια Λουΐζα στο 373 όντως, αλλά καμία σχέση.
review reaction 1 Hase
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3