Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 151 10
Ηλία Ηλιού 82
Hot
Sex Studio
307861
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η Νέλλη είναι μια κοπέλα με όμορφο πρόσωπο, ψηλή, κοντά στα 35 από Ρωσία. Δεν μιλάει καθόλου ελληνικά και αγγλικά με αποτέλεσμα να είμαστε στο δωμάτιο με νοήματα. Στα της εμφάνισης λεπτούλα, τσαχπίνικο χαμόγελο, με έναν ωραίο κώλο (λίγο αγύμναστο αλλά δεν με χάλασε) που θες να χουφτώσεις και μικρά αλλά γλυκούλικα βυζάκια. Γενικά σε αφήνει να πιάνεις αβέρτα. Ο λόγος που ήθελα να την δοκιμάσω είναι το μουνάκι της το οποίο το είχε ξυρισμένο με σχήμα τρυγωνάκι μπροστά και προσωπικά γουστάρω άπειρα. Πληρώνω απλό πρόγραμμα και βουρ! Στην αρχή ενώ αυτό που έβλεπα με έφτιαχνε στον αγώνα ήταν απόλυτα τυπική. Μετά από λίγο χαμουρεμα ξεκίνησε με μία πίπα μέτρια όπως και στον σεξ με μια στάση cow όπου ήταν ωραία στην αρχή με αληθοφανείς (αλλά ψεύτικες) κραυγούλες αλλά μετά από λίγο έδειξε να κουράστηκε. Για να με τελειώσει, άρχισε να σφυροκοπά πράγμα που δεν ήθελα τόσο νωρίς και με ξενέρωσε. Επειδή είμαι full της προσοχής, της ζήτησα να αλλάξει και καπότα. Δυστυχώς δεν κατάλαβε τίποτα και μάλιστα κατάλαβα ότι εκνευρίστηκε λίγο, πράγμα που με ξενέρωσε περισσότερο. Ομολογώ ότι και εγώ δεν ήμουν καυλωμένος πλέον και μετά από λίγη πίπα, της είπα να το λήξουμε δυστυχώς άδοξα. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία και ξέρω ότι σε άλλους μπορεί να τους αρέσει γιατί είναι ωραίο μουνάκι, αλλά δυστυχώς εγώ που είμαι πιο εγκεφαλικός δεν θα ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νέλλη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι