Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 85 10
Σπύρου Πάτση 40
Hot
Sex Studio
204623
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Την Μισέλ την γνώριζα από παλιά. Είχαμε ξανά συνευρεθεί με θετικές εντυπώσεις. Βέβαια είχα να την δω πάνω από χρόνο.
Έτσι όταν μου ανακοινώθηκε ότι εργάζεται στον οίκο πέρασα χωρίς να την δω .
Αφού ετοιμάστηκα και ήλθε με περίμενε η πρώτη έκπληξη .
Εγώ ήξερα μια ψιλολιγνη κοπελίτσα.Ομως η Μισέλ έχει πάρει πολλά κιλά .Σαν να την έχουν φουσκώσει με τρόμπα.
Αν δεν μου θύμιζε κάτι στο πρόσωπο θα έλεγα ότι είναι μια άλλη .
Λέω δεν βαριέσαι θα έχω καλό σέρβις. Εκεί μου ήλθε και η δεύτερη έκπληξη . Μου λέει ξάπλωσε και ξεκινά αμέσως την πίπα μαζί με τα μη .
Μη με ακουμπάς εδώ , μη εκεί ,μη κάθεσαι έτσι μη κουνάς τα πόδια σου ,μη ....Πως δεν μουπε να μην αναπνέω . Φρικαρα ..
Της την είπα λίγο ,είπε έτσι δουλεύει και απλώς για να το σώσει λίγο, πιστεύω,έδωσε μεγαλύτερη διάρκεια στην πίπα .
Έκανα και ένα
τελείωσα και έφυγα. Απογοήτευση 
Συμπερασματικά συνάντησα μια άλλη Μισελ .Δεν ξέρω αν έπεσα στην άσχημη μέρα της και δεν με ενδιαφέρει. Βέβαια νομίζω ότι έχει αλλάξει και την έχει δει κάπως. Γι'αυτό και και δεν θαχει άλλη ευκαιρία.
Μαύρο (δαγκωτο) από μένα.
Έτσι όταν μου ανακοινώθηκε ότι εργάζεται στον οίκο πέρασα χωρίς να την δω .
Αφού ετοιμάστηκα και ήλθε με περίμενε η πρώτη έκπληξη .

Εγώ ήξερα μια ψιλολιγνη κοπελίτσα.Ομως η Μισέλ έχει πάρει πολλά κιλά .Σαν να την έχουν φουσκώσει με τρόμπα.
Αν δεν μου θύμιζε κάτι στο πρόσωπο θα έλεγα ότι είναι μια άλλη .
Λέω δεν βαριέσαι θα έχω καλό σέρβις. Εκεί μου ήλθε και η δεύτερη έκπληξη . Μου λέει ξάπλωσε και ξεκινά αμέσως την πίπα μαζί με τα μη .
Μη με ακουμπάς εδώ , μη εκεί ,μη κάθεσαι έτσι μη κουνάς τα πόδια σου ,μη ....Πως δεν μουπε να μην αναπνέω . Φρικαρα ..
Της την είπα λίγο ,είπε έτσι δουλεύει και απλώς για να το σώσει λίγο, πιστεύω,έδωσε μεγαλύτερη διάρκεια στην πίπα .
Έκανα και ένα

Συμπερασματικά συνάντησα μια άλλη Μισελ .Δεν ξέρω αν έπεσα στην άσχημη μέρα της και δεν με ενδιαφέρει. Βέβαια νομίζω ότι έχει αλλάξει και την έχει δει κάπως. Γι'αυτό και και δεν θαχει άλλη ευκαιρία.
Μαύρο (δαγκωτο) από μένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
κυριως ως προς εμφάνιση που έχει γίνει σαν πιγκουίνος και μετά ως προς απόδοση, που λογικό είναι να ήταν πεσμένη με τέτοια εμφάνιση που δείχνει ότι/να έχει παραμελήσει τον εαυτό της.
Κι ένας φίλος (προσωπικός, όχι διαδικτυακός) που την πήρε πρόσφατα και μάλιστα εγώ του την πρότεινα, μου είπε ότι δεν ξετρελάθηκε από τη συμμετοχή της, του έβαζε κόφτες κ.λπ.
Θα πρέπει να το συνηθίσουμε με τα κορίτσια. Όλα τα ωραία δεν κρατάνε για πάντα...
Τα κιλά τα έχει πάρει πάντως εδώ και πολύ καιρό.
Για την συμπεριφορά της δεν ξέρω γιατί έχω να περάσω πάνω 6 μήνες.