Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 85 10
Sex Studio 204623
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Την Μισέλ την γνώριζα από παλιά. Είχαμε ξανά συνευρεθεί με θετικές εντυπώσεις. Βέβαια είχα να την δω πάνω από χρόνο.
Έτσι όταν μου ανακοινώθηκε ότι εργάζεται στον οίκο πέρασα χωρίς να την δω .
Αφού ετοιμάστηκα και ήλθε με περίμενε η πρώτη έκπληξη .Χμμμ;
Εγώ ήξερα μια ψιλολιγνη κοπελίτσα.Ομως η Μισέλ έχει πάρει πολλά κιλά .Σαν να την έχουν φουσκώσει με τρόμπα.
Αν δεν μου θύμιζε κάτι στο πρόσωπο θα έλεγα ότι είναι μια άλλη .
Λέω δεν βαριέσαι θα έχω καλό σέρβις. Εκεί μου ήλθε και η δεύτερη έκπληξη . Μου λέει ξάπλωσε και ξεκινά αμέσως την πίπα μαζί με τα μη .
Μη με ακουμπάς εδώ , μη εκεί ,μη κάθεσαι έτσι μη κουνάς τα πόδια σου ,μη ....Πως δεν μουπε να μην αναπνέω . Φρικαρα ..
Της την είπα λίγο ,είπε έτσι δουλεύει και απλώς για να το σώσει λίγο, πιστεύω,έδωσε μεγαλύτερη διάρκεια στην πίπα .
Έκανα και ένα Ασάλιωτα τελείωσα και έφυγα. Απογοήτευση Θυμός
Συμπερασματικά συνάντησα μια άλλη Μισελ .Δεν ξέρω αν έπεσα στην άσχημη μέρα της και δεν με ενδιαφέρει. Βέβαια νομίζω ότι έχει αλλάξει και την έχει δει κάπως. Γι'αυτό και και δεν θαχει άλλη ευκαιρία.
Μαύρο (δαγκωτο) από μένα.Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεο-Μύστης
125
Πόντοι:
27.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 στριπακιας13, professor x, ΑΝΤΖΕΛΟ και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2025
Αγαπητέ συναγωνιστή δεν νομίζω ότι ήταν σε άσχημη μέρα. Παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ πριν δύο μήνες περίπου. Έχω ανεβάσει και κριτική στο 73Α. Κάποτε μπορεί να ήταν με την μέρα της, τώρα όμως δεν νομίζω. Δεν ξέρω αν την έχει δει κάπως ή έχει βαρεθεί, αλλά σίγουρα έχει παρατήσει τον εαυτό της και έχει αλλάξει συμπεριφορά.
review reaction 1 Johnstef, boudog, vladgr και 1 ακόμα μέλος
26 Μαρτίου, 2025
τα ίδια στο περίπου είχα γράψει και εγώ στη δικιά μου κριτική, σαν σχόλιο, όπου είχα πολύ καιρό να ξαναπεράσω.
κυριως ως προς εμφάνιση που έχει γίνει σαν πιγκουίνος και μετά ως προς απόδοση, που λογικό είναι να ήταν πεσμένη με τέτοια εμφάνιση που δείχνει ότι/να έχει παραμελήσει τον εαυτό της.
review reaction 1 Johnstef, baroc, DRAGON XXX
26 Μαρτίου, 2025
Όταν πάτε σε αυτούς τους 3 οίκους, ποτέ μα ποτέ μην παίρνετε λατίνα. Ίσα ίσα κορόιδευε τες στην τσατσά. Εγώ πάω για τις Ρωσίδες του οίκου.
review reaction 1 baroc, DRAGON XXX
26 Μαρτίου, 2025
το 2022-23 την είχα πάρει τρεις φορές και τη δεύτερη παραλίγο να φύγω από το μαγαζί ερωτευμένος. Ίσως να κουράστηκε και να έχει πέσει η απόδοσή της, δυστυχώς συμβαίνει.
Κι ένας φίλος (προσωπικός, όχι διαδικτυακός) που την πήρε πρόσφατα και μάλιστα εγώ του την πρότεινα, μου είπε ότι δεν ξετρελάθηκε από τη συμμετοχή της, του έβαζε κόφτες κ.λπ.
Θα πρέπει να το συνηθίσουμε με τα κορίτσια. Όλα τα ωραία δεν κρατάνε για πάντα...
review reaction 1 professor x, baroc, DRAGON XXX
26 Μαρτίου, 2025
Η Μισέλ κάποτε της έλεγες να σου κάνει πίπα με προφυλακτικό και σε κοιτούσε με μισό μάτι, για αρκετό καιρό έκανε απλό πρόγραμμα, τώρα τελευταία το γύρισε πάλι σε άφιλτρο.
Τα κιλά τα έχει πάρει πάντως εδώ και πολύ καιρό.
Για την συμπεριφορά της δεν ξέρω γιατί έχω να περάσω πάνω 6 μήνες.
review reaction 1 petergsp, professor x, baroc και 1 ακόμα μέλος
26 Μαρτίου, 2025
Άσχημη εμπειρία, μαύρο δαγκωτο σέ τέτοιες υπηρεσίες, εσύ φίλε μου νά είσαι καλά, πάμε για τά επόμενα τά καλύτερα.
review reaction 1 petergsp, baroc, DRAGON XXX
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6