Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 169 10
Sex Studio
169383
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ήθελα κάποια στιγμή να δω αυτήν την Νταίζη κ την πέτυχα!
Στο σαλόνι μόλις την είδα.... αντίκρισα μία κοπέλα χυμώδης που έμοιαζε παρά πολύ στο πρόσωπο την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ουστα!(
...
)
Πέρασα με το πορνό παράβολο των 40!
Ήρθε γρήγορα η κοπέλα η οποία είναι από Πάτρα όπως μου είπε!
Πέρασε κατευθείαν καποτα σε μπεσμενη μπουτσα κ μετά από λίγο πήρε μπρος το εργαλείο. Ωραία πίπα κάνει βαθιά κ με πολλά μπουκώματα!
Στο σεξ παίχτηκαν 2 στάσεις...την ξεκίνησα στα 4 όπου γουσταρε τρελά η φαρδοκωλαρα της λίγα μπατσακια!
Και ιεραποστολικά όπου το μωρό έβγαζε κραυγές γκαβλας!

Έπεσε ωραίο ΞΕΡΟΧΥΣΙΜΟ...
Ωραίο νταρντανομωρο με καμπύλες κ το φοβερό της πρόσωπο,που σε παραπέμπει στην γνωστή ηθοποιό... Αλεξάνδρα Ουστα!!! ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Στο σαλόνι μόλις την είδα.... αντίκρισα μία κοπέλα χυμώδης που έμοιαζε παρά πολύ στο πρόσωπο την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ουστα!(

Πέρασα με το πορνό παράβολο των 40!
Ήρθε γρήγορα η κοπέλα η οποία είναι από Πάτρα όπως μου είπε!

Πέρασε κατευθείαν καποτα σε μπεσμενη μπουτσα κ μετά από λίγο πήρε μπρος το εργαλείο. Ωραία πίπα κάνει βαθιά κ με πολλά μπουκώματα!
Στο σεξ παίχτηκαν 2 στάσεις...την ξεκίνησα στα 4 όπου γουσταρε τρελά η φαρδοκωλαρα της λίγα μπατσακια!

Και ιεραποστολικά όπου το μωρό έβγαζε κραυγές γκαβλας!

Έπεσε ωραίο ΞΕΡΟΧΥΣΙΜΟ...

Ωραίο νταρντανομωρο με καμπύλες κ το φοβερό της πρόσωπο,που σε παραπέμπει στην γνωστή ηθοποιό... Αλεξάνδρα Ουστα!!! ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νταίζη
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Τσολιάς καμαρωτός αλλά δεν περασα γιατί μπηκε ένας συναγωνιστής πριν απο μενα και η κοπέλα μπήκε σε αλλο δωματιο, οπότε δεν ήθελα να είμαι ο τρίτος στην αναμονή και εφυγα, επιλέγω πάντα τις πιο "ξεκούραστες"..............θα την ψάξω όμως στην επόμενη γύρα μου