Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 64 10
Sex Studio 141982
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ορεξουλες με ανοιξιατικο καιρο..φουλ διαθεση για νεα καταθεση..μου ειχαν κινησει το ενδιαφερον οι φωτος της..και μια και ειδα οτι εχει πρωινη βαρδια αυτη τη φορα στον οροφο του κροκεων..εσπευσα..Απο εμφανιση μοντελε προσωπο συμπαθητικο με αργεντινικα χαρ/κα, καποια τατου στο κορμο, στηθος φυσικο μικρο αλλα ομορφο, ψηλη σχετικα, οπισθια τελεια..νομιζω και το δυνατο της σημειο..Με καλη διαθεση ηρθε διπλα μου, χωρις ομως προκατακτικα...που τα ηθελα εννοειται...εσκυψε για πιπα..οκ..καποιας διαρκειας..κατοπιν με καβαλησε με καλη συμμετοχη, μετα στα τεσσερα..οπου εκλεινε λιγο τα ποδαρακια της..σκαρφαλωσα ομως εγω...μετα ιεραποστολικα με καλυτερες διεισδυσεις..και τελος...αισθηση μεσα της σχετικα καλη παρα το πολυ τζελ...μετα μιλησαμε πολυ ευχαριστα για αρκετη ωρα, μου ειπε ποσο της αρεσει η Ελλαδα ειδικα το καλοκαιρι..προσχαρη στη κουβεντουλα! Χαιρετηθηκαμε ομορφα και αυτο ηταν..Συνοψιζοντας ομορφη κοπελιτσα καθαρη μοντελε με καποια συμμετοχη..που αν δινοταν περισσοτερο..κι αν εβαζε και λιγο αλατοπιπερο στην ολη φαση..(λιγο τριψιματα..χαδια εννοω..) θα ταν ακομη καλυτερα... Ι expect more from you..Argentinaa...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Perla
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως