Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 43 10
Sex Studio
64694
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεύτερη συνεχόμενη νυχτερινή τσάρκα και επίσκεψη στο συγκεκριμένο ίδρυμα με την υπέροχη γυναικάρα που δουλεύει υπηρεσία να (μου) κλέβει ξανά τις εντυπώσεις. Μιλφάκιας γαρ, έκανα κάποτε κίνηση να ρωτήσω αν υπάρχει ενδεχόμενο για συνεύρεση και με τις δύο, αλλά αρνήθηκε ευγενικά. Τέλος πάντων!
Στα του αγώνα, η Ρουμάνα Κάρλα έχει ένα πολύ όμορφο μουτράκι, έχει ύψος γύρω στο 1.70, όμορφο λεπτό κορμάκι και μικρά βυζάκια με ωραίες θηλές. Πέρασα με το πακέτο των 70 ευρώ, που ήταν all inclusive. Ντουζάκι παρέα, στη συνέχεια μια σούπερ πίπα και μετά κατευθείαν πίσω τρύπα, με χαρακτηριστική ατάκα από πλευράς της το "μπες με τη μία και κουνήσου όσο θέλεις, έχω γαμηθεί οκτώ φορές από κώλο σήμερα". Άντεξε το σφυροκόπημα χωρίς κανένα πρόβλημα και κάπως έτσι ήρθε το γκραντ φινάλε από μέρους μου.
Συνολικά, μια εξαιρετικά καλή εμπειρία που ελπίζω να επαναληφθεί.
Στα του αγώνα, η Ρουμάνα Κάρλα έχει ένα πολύ όμορφο μουτράκι, έχει ύψος γύρω στο 1.70, όμορφο λεπτό κορμάκι και μικρά βυζάκια με ωραίες θηλές. Πέρασα με το πακέτο των 70 ευρώ, που ήταν all inclusive. Ντουζάκι παρέα, στη συνέχεια μια σούπερ πίπα και μετά κατευθείαν πίσω τρύπα, με χαρακτηριστική ατάκα από πλευράς της το "μπες με τη μία και κουνήσου όσο θέλεις, έχω γαμηθεί οκτώ φορές από κώλο σήμερα". Άντεξε το σφυροκόπημα χωρίς κανένα πρόβλημα και κάπως έτσι ήρθε το γκραντ φινάλε από μέρους μου.
Συνολικά, μια εξαιρετικά καλή εμπειρία που ελπίζω να επαναληφθεί.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κάρλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι σε μια μαυρομάλλα ομορφούλα ονόματι Κατερίνα ή Αλεξάνδρα;;;