Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 262 10
Sex Studio
486615
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μιας και έφυγε η κορασίδα είπα να γράψω και εγώ. Πιθανώς να επιστρέψει...δεν ξέρω.
Αν και έχουν ήδη γράψει οι προηγούμενοι ότι είναι να γραφτεί για αυτό το μονόκερο...θα γράψω και εγώ για να μείνει για πάντα χαραγμένη η εμπειρία μου στα κατάστιχα του διαδικτύου.
Ομολογώ ότι οι επισκέψεις μου δεν ήταν του πενηντατικου. Γενικώς έκανα τις καταθέσεις μου για ένα πλήρες τρίμηνο. Η κοπελιά συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι άκρως ερωτευσιμη και μου έδωσε ότι χρειάζεται ένα γεροντακι για να νοιώσει και αυτός ότι έχει μερικά χρόνια ζωής ακόμα.
Παίζει το παραμύθι με τον καλύτερο τρόπο και ομολογώ ότι δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά πουθενά αλλού.
Όσον αφορά σώμα πρόσωπο και υπηρεσίες ... γούστα είναι αυτά...για εμένα ήταν κορυφή. Ότι καλύτερο έχω συναντήσει.
Να είναι καλά και να μας ξανάρθει.
Οκ...θα πείτε να ένας ακόμα αγαπουλης...δε θα διαφωνήσω...αλλά ρε σεις...έτσι είναι. Μια στο τόσο περνάει ένα αστέρι από τον ουρανό και αν το πετύχουμε...ας κρατήσουμε και μια ανάμνηση να μας συντροφεύει στα γεράματα.
Το σίγουρο είναι ότι θα διαβάζω αυτό το post μετά από 20 χρόνια και θα σκάω ένα χαμόγελο.
Αν και έχουν ήδη γράψει οι προηγούμενοι ότι είναι να γραφτεί για αυτό το μονόκερο...θα γράψω και εγώ για να μείνει για πάντα χαραγμένη η εμπειρία μου στα κατάστιχα του διαδικτύου.
Ομολογώ ότι οι επισκέψεις μου δεν ήταν του πενηντατικου. Γενικώς έκανα τις καταθέσεις μου για ένα πλήρες τρίμηνο. Η κοπελιά συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι άκρως ερωτευσιμη και μου έδωσε ότι χρειάζεται ένα γεροντακι για να νοιώσει και αυτός ότι έχει μερικά χρόνια ζωής ακόμα.
Παίζει το παραμύθι με τον καλύτερο τρόπο και ομολογώ ότι δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά πουθενά αλλού.
Όσον αφορά σώμα πρόσωπο και υπηρεσίες ... γούστα είναι αυτά...για εμένα ήταν κορυφή. Ότι καλύτερο έχω συναντήσει.
Να είναι καλά και να μας ξανάρθει.
Οκ...θα πείτε να ένας ακόμα αγαπουλης...δε θα διαφωνήσω...αλλά ρε σεις...έτσι είναι. Μια στο τόσο περνάει ένα αστέρι από τον ουρανό και αν το πετύχουμε...ας κρατήσουμε και μια ανάμνηση να μας συντροφεύει στα γεράματα.
Το σίγουρο είναι ότι θα διαβάζω αυτό το post μετά από 20 χρόνια και θα σκάω ένα χαμόγελο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Demy
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
200€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Το τι θα πάρεις από μια εργάτρια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Εννοείται ότι και εγώ σε άλλες περιπτώσεις ενώ περίμενα αλλά πήρα τα @@ μου.
1. Σε τι διάθεση ήταν η κοπέλα την πρώτη φορά που την είδες...ώστε να μπεις στη διαδικασία να επενδύσεις και σε επόμενες επισκέψεις.
2. Αν η κοπέλα βλέπει κάτι στον πελάτη ώστε να επενδύσει και αυτή σε μελλοντικές επισκέψεις.
3. Αν γουστάρει την πουτσ@ όσο και το χρήμα.
4. Αν η εργάτρια έχει τις ικανότητες για να αποπλανήσει τον πελάτη με οτι εργαλεία της έχει δώσει ο Θεός και τα sex shop
5. Πόσα χρήματα έχει σκοπό να επενδύσει ο πελάτης ώστε σιγά σιγά να χτίσει μια σχέση και να αρχίσει να παίρνει ότι χρειάζεται από το 4.
Στην περίπτωση μου αν και δε θα μπω σε λεπτομέρειες...θα σου πω μόνο ότι πήρα στο σύνολο ότι δεν έχω πάρει από κανένα άλλο στούντιο κοριτσο. Βέβαια όταν το πληρώνεις σαν εσκορτ τότε είναι πιθανό να λάβεις σαν εσκορτ.
Αλλά και εδώ θα σου πω ότι έβαλε κάτω και τα εσκορτακια.
Αν θες τη γνώμη μου...θα σου έλεγα αν ξαναερθει γέμισε το πορτοφόλι σου πριν πας και ρίξε ζαριά.
Κανείς δε θα σου εγγυηθεί για τίποτα.
Στη χειρότερη θα πεις ότι ο μαλακας ο κουκουρούκου σου κόστισε ένα 200αρι.
Εξοπλίσου με 200€, ξυρισου (παντού), αρωματικού και να εύχεσαι για το καλύτερο.
Στη χειρότερη ρίξε μου το φταίξιμο αν τα κάψεις τα 200.