Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 369 10
Sex Studio 426049
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πέρασα εκπληκτικά με την Νέλλη, η οποία είναι όπως την βλέπετε και στις φωτο. Μελαχρινή με ολόλευκο δερμα, σφιχτό σωμα με καμπύλες όσο πρέπει.

Η συμπεριφορά της ήταν πιο καυλωτική και με νάζια από όσο την φανταστηκα. Ανταλλάξαμε κοπλιμεντα κι αμεσως αρχισε τα γλωσσοφιλα. Ημουν πολυ καυλωμενος κι ειχα κουμπωσει σιάλις. Την φαντασιωνόμουνα καιρό αλλά δεν είχα χρόνο για να την επισκεφθώ νωρίτερα. Βασικά ρωσικά μιλάει - πολύ βασικά αγγλικά αλλά μιλάει την γλώσσα του ερωτα. Αφού φιληθήκαμε εκατερωθεν στο στομα και στο στηθος, μου αρχισε στοματικο, χρησιμοποιουσε και χερι και στομα αλλα ημουν πολυ καυλωμενος, οποτε της ζητησα να μου βαλει προφυλακτικο κι αφου το εκανε, με καβαλησε. Είχε υπέροχη αίσθηση το αιδοίο της. Οταν απολαμβανω χανω την αισθηση του χρόνου - ίσως ηταν κανα 5λεπτο(;) από πάνω μου και ήρθα σε έναν υπέροχο οργασμό μέσα της και συνεχισε να κουνιεται ρυθμικα απο πανω μου. Μετά από λίγο της ειπα οτι τελειωσα, αλλά δεν βιαστηκε να φυγει, συνεχισε να με φιλαει και φιλιομασταν κατα την διαρκεια του σεξ. Την ρωτησα αν κανει λεσβιακο με την Μισέλ, γιατι το διαφημιζει το ντουο το μαγαζι αλλα μαλλον απλως της παιρνεις ταυτοχρονα. Θα δοκιμασω και την Μισελ πάντως μόνη της κι ισως μετα παω για το ντουο γιατι το εχω φαντασιωση. Ηταν εξαιρετικα φιλικη μαζι μου και το καταευχαριστηθηκα. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νέλλη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!