Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 428 10
Sex Studio 617336
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη μετά από καιρό στην Αμαρυλλίς. Ήρθε γρήγορα καθως ήταν άμεσα διαθέσιμη. Ομορφουλα, επικοινωνιακή, δοτική και δεκτική στο δωμάτιο. Κατά την άποψη μου αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2025
Όνομα κοπέλας
Αμαρυλλίς
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Hase, giorgiodelafuentes2, Heavywash και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2025
Αμαρυλλις σωστή επαγγελματίας .
Αντι-φόλα
12 Μαρτίου, 2025
Την ειχα παρει μια φορα πριν χρονια..ομορφουλα ωραιο σωματακι γλυκια και καλη μεσα..ισως περασω να δω πως ειναι τωρα, πιστευω θα ναι ακομη καλυτερη!
13 Μαρτίου, 2025
Απο εμας εξαρταται αρκετα το πως συμπεριφέρονται οι γυναικες ειτε έξω, είτε οι επαγγελματίες. Και σε ενα βαθμο και απο το τι συμπεριφορες επιβραβεύουμε.
Μερικες φορες σε καποιους δεν μας αρεσει μια γλυκια, δοτικη κ ενταξει γυναικα. Θελουμε να μας δουλευει η μαλακοκαριόλα και να κερναει χλαπατσες.. και αφου την φαμε να θελουμε να "της δωσουμε κ αλλη ευκαιρία"..
review reaction 1 Dr_dio
15 Μαρτίου, 2025
@anacondblyat έχεις δίκιο. Οι συμπεριφορες των εργαζομένων εξαρτώνται και από το πως τους φέρετε και ο κάθε πελάτης. Βέβαια υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις κοριτσιών οι οποίες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη στην συμπεριφορά των πελατών και ξεσπάνε και στα άτομα που δεν πρεπει. Όσον αφορά την δευτερη ευκαιρια που λες έχεις δίκιο, και εμένα μου έχει συμβεί με κοπέλα άλλης αλυσίδας. Βέβαια σε κάποιες περιπτώσεις κάνει μπαμ ότι δεν χρειάζεται δεύτερη ευκαιρία κάπου. Το σχόλιο μου αφορά μόνο τις εργαζόμενες γυναίκες στον χώρο αυτό. Με τις υπόλοιπες ο καθένας μας έχει παρει τις αποφάσεις του.
review reaction 1 Dr_dio, Johnstef
16 Μαρτίου, 2025
Συμφωνουμε παντού.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5