Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 236 10
Κηφισού 30
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
538720
Γενική βαθμολογία
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πρωτη φορα πηρα την Τινα.Υπαρχει στο site του studio αλλα οχι στις αξιολογήσεις εδω μαλλον καινουργια κοπελα φανταζομαι. Ελευθερο στοματικο και σεξ 80€. Τσατσα ευγενικη χωρος καθαρος ωραιος. Πληρωνω και μπαινω για μπανιο. Η κοπελα δεν αργησε να ερθει. Πιπα ψιλοκαλη ουτε τρελαθηκα ουτε με χαλασε ωραιο ηταν καμια φορα πνιγοταν μονη της και βγαζε ωραιους ηχους αλλα δεν αφηνε να τις πιεζεις το κεφαλι. 3 στασεις επειτα. Η κοπελα φαινοταν οτι εβγαζε ψευτικους ηχους προς το τελος στην αρχη οχι. Αυτο που με χαλασε ειναι οτι επρεπε να εισαι πολυ εργατης εσυ και αυτη δεν εκανε σχεδον κατι μεχρι και στα 4 λιγο να κουνιοταν εστω στο χυσιμο που την ξανα πηρα με τιποτα της επιασα την μεση και την κουναγα εγω. Ιεραποστολικο δεν βολευε ουτε μου αρεσε ιδιαιτέρως δεν εβγαζε και σχεδον καθολου ηχο εκει. Της ειπα μετα να ανεβει απο πανω μου μηπως και δουλεψει εκει. Ουτε εκει παπαρια κατεβηκε εβγαλε καποτε ξνα ξεκινησε να τον τσιμπουκωνει ολο μεστο στομα της. Αν ειχε υπηρεσια τιποτα ακαπωτο τσιμπουκι μεχρι να χυσεις ισως αξιζε παρα πολυ. Μετα μου τον επαιζε για να χυσω στο 20λεπτο αλλα δεν ηθελα να χυσω ετσι τοσα λεφτα εδωσα της ειπα να στηθει στα 4 μου λεει ναι αλλα θα τελειωσεις λεω ναι. Πηγε εφερε αλλο προφυλακτικο ηρθε το τοποθετησε μπηκε στα 4 και προς το τελος δυστυχως βρηκα το περφεκτ σημειο μεσα της και το ενιωθα πολυ καλα το μουνακι της πανω στο πουτσο μου. Overall ενα 7 με 6.5/10
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Tina
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού