Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 27 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
σαλονι με χαλογελο και χωρις πολλες φανφαρες. μια γυρα στο στυλο και παλι μεσα.
οι προμοφωτος μαλλον ειναι φεηκ.
μετριου αναστηματος, μελαχρινη με μαλλι (ελαφρως φουντωτο) μεχρι μεση περιπου, ωραια φατσα που αν δωσει εμφαση στο μεηκαπ (οχι να γινει καρναβαλι) θα ανεβασει και αλλο την εικονα, λεπτο κορμι γυμνασμενο οσο πρεπει χωρις να ειναι ανδροειδες, βυζι μικρο προς νορμαλ αλλα σωστο για το συνολο της εικονας, ωραια καμπυλη στον κωλο απο μεση που ανεβαζει τη θηλυκοτητα και οκ ποδια. καποια τατουαζ διασπαρτα σε ολο το κορμι επισης. ηλικιακα γυρω στα 30 την εκανα + - και ξερει και ελληνικα πραγμα που δειχνει "εμπειρια" και χρονια στο κουρμπετι.
γενικως η εικονα ειναι παρα πολυ καλη (δεν ειδα καπου επεμβασεις) και μπαινεις στο ανετο.
μαζι της στην πασαρελα ηταν η ευα, που την ειδα καπως πιο χαμογελαστη σε σχεση με την προηγουμενη φορα που την ειχα δει στην αριστοτελους και θα της δωσω μια ευκαιρια αν και δεν ειμαι φαν της σιλικονης και η σαμπρινα που δεν εχει καμια σχεση με τις προμοφωτος, μιας και ειναι με πολλα κιλα +++
(παρα)εχω γινει ευγενικος τωρα τελευταια, το ξερω...
δε θα μπω σε λεπτομερειες της συνευρεσης που κανω ως συνηθως, μιας και δεν ηταν κατι τρομερο το ολο σκηνικο.
γενικως η φαση ηταν λιγο βιαστικα μηχανικη με αρκετη δοση θεατρινισμου θα ελεγα.
αρχικο μπαλαμουτακι σχεδον 0, αλλα θα της τα βαλω τα λαητ προκατ.
αντε να χουφτωσα λιγο κωλαρακι και να εγλειψα λιγο βυζακια, αλλα καμια σχεση με αυτα που κανω ως συνηθως.
δε μου το εβγαλε κοινως, ενω δειχνει ανετη.
η πιπα της ειναι καλη, παιζει με ολο το καβλι, αλλα απο @@ δεν περναει.
στο καου παιζει μπαλα μονη της πιο πολυ, αλλα σε αφηνει να δηλωσεις και συμμετοχη με χουφτωματα κλπ γνωστα.
αρκετο αχ-βαχ και ιδιως στις υψηλες στροφες, που δειχνει να εχει ψιλοπροβλημα... κυριως στα 4.
ωραια η θεα, αλλα δεν αντεξε πολυ την ενταση και με εκοψε σχετικα γρηγορα για να με παει σε μισιον, οπου και εκει ειχε θεμα με τα ποδια στους ωμους που πηγα να βαλω και μου εβαλε μαξιλαρι απο κατω.
δερμα ωραιο, σφιχτο και μαλακο να πω εδω.
επισης μου εβγαλε μια σχετικη βιασυνη, σαν να ηθελε να τα κανει ολα γρηγορα για να τελειωνουμε, γι'αυτο και δεν ειχα διαθεση για παραπανω ασχολια.
το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι παιζει πολυ αη-κοντακτ, το οποιο ειναι αρκετα καβλωτικο σε συνδιασμο με τις κραυγες και φωνες που βγαζει καθως την πηδας.
χυσιμο εντος καποτιδιου, αλλα και εκει βιαζεται να σε βγαλει απο μεσα της και δε σε αφηνει να στραγγιξεις με την ηρεμια σου.
ο χωρος πολυ καλος και ευρυχωρος, εχω βαλει καποιες φωτος και μαλλον τα ειδα και τα 3 δωματια που υπαρχουν λογικα.
η τσατσα δεν ενοχλησε.
ωραια γυναικα η ντενιζ, αλλα δεν εχει αυτο το κατι που θα σε πεισει για να ξαναπερασεις μαζι της. με την εισοδο της καταλαβαινεις αμεσως οτι ολα θα κυλησουν μηχανικα, τυπικα, βιαστικα και με μια δοση θεατρινισμου. δεν ειναι για υψηλες στροφες επισης απο οσο καταλαβα, αλλα και ειδα.
απο μενα λοιπον ειναι οχι η' απλα για το παλμαρε που λεμε ενεκα σχετικης ομορφιας... αν και θα το ξεχασεις και αυτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντενίζ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
DeParis1
DeParis2
DeParis3
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
149
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2025
Παρομοια εμπειρια ειχα κι εγω...ενταξει ωραια γυναικα..λιγα προκατακτικα..κυριως χαιδεματα..για υψηλες στροφες δενν...οχι πως ειναι κακη επιλογη..απλα δε σου δημιουργει αυτο το κατι να σε εξιταρει να επαναλαβεις..και συο σεξ μετρια πραγματα..παντως βλεπω πως στις κριτικες σου εισαι απο τους λιγους που αποτυπωνουν ακριβως τη πραγματικη εικονα και το τι εχεις να περιμενεις απο καποια μεσα στο δωματιο...βεβαια επειδη κι ο καθενας μας ειναι διαφορετικος..μπορει να εχει τη δικη του εμπειρια..αλλα γενικα σε οσα γραφεις βλεπω πεφτεις απολυτα μεσα!
review reaction 1 Johnstef, papaphilips
10 Μαρτίου, 2025
θενξ για το κονφιρμ παιχτη μου Καπέλο
review reaction 1 Hase
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2