Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 27 10
Sex Studio
127001
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Barbie..σιγουρα μια απ τις πιο ωραιες σοκολατενιες παρουσιες, εχοντας περασει με λιγες σοκολατενιες, απ το καιρο μου δουλευε η εκπληκτικη Ναομι στο deluxe και εχοντας μου αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις τοτε ειπα να επαναλαβω μια αναλογη εμπειρια..ομως ειχα διαβασει και καποια μετρια σχολια γι αυτην οποτε μπηκα συγκρατημενος, σκεφτηκα ομως να περασω γιατι καμια φορα εχει τυχει να διαβασω αρνητικα για καποια, ομως σε εμενα τα πραγματα να κυλησουν διαφορετικα...ετσι πηρα το ρισκο..ξεκινησαμε πολυ ωραια θερμα με γλυψιματακια σε στηθος λαιμο και παρακατω κι απο τη μερια της και απο τη μερια μου πιπα οκ..καλη αρχικα με εμενα ξαπλωμενο και μετα στα ορθια με παιχνιδια στο κορμο και στηθος, εχοντας αναψει καλα για να προχωρησω στο..κυριως...ομως εδω..μου τα χαλασε..σταση ιεραποστολικη με τα ποδια κλειστα και κατω...δενν...τα αλλαξα βαζοντας στα στους ωμους μου και παλι με περιοριζε..ε...πεσαμε...τη γυρισα στα τεσσερα οπου αναψα παλι γιατι το θεαμα ηταν σουπερ...ομως..κι εδω παλι με περιοριζε..λιγες ωθησεις..ηρθε και το τελειωμα μιας και ειχα ορεξεις...αλλα ουσιαστικα ο μισος μεσα..σεξ σαν να μην εγινε...μετα ακολουθησε καλο μασαζακι μπρουμυτα, οκ με ευχαριστησε..Δε λεω σουπερ εμφανισιακα, ισως να θελει να περναει τις βαρδιες της διχως πολλα πολλα,ειδα κανει και διπλοβαρδιες... αλλα...τι να το κανεις...αν και στο κομματι της επαφης ειχα μεινει ευχαριστημενος θα την επαναλαμβανα χαλαρα...αλλα...παμε γι αλλα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Barbie
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;