Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 223 10
Sex Studio 339998
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη απογευματάκι στο εν λόγο κατάστημα. 3 κοπέλες διαθέσιμες Λευλα η οποία στο σαλοναρισμα φάνηκε η πιο παιχνιδιάρα αλλά δεν μου άρεσε πολύ , Σάγια η οποία ήταν ομορφούλα πιτσιρικά και Μολλυ η οποία η αλήθεια ήταν φαινόταν η πιο έκφυλη αλλά επειδή είχε φουλ ψεύτικο βυζι και τιγκα ψεύτικα χείλη που δεν είμαι και πολύ φαν επιλέγω Δυστυχώς την Σαγια . Η κοπέλα όπως σας ειπα είναι ομορφούλα 25-26 χρόνων με πολύ ωραίο σώμα και 2,5 φυσικό Βυζι ! Μπαίνει στο δωμάτιο, ελαχιστο σοσιαλ , και ξεκινάει να μου το παίζει μηχανικά . Προσπαθεί να μου βάλει το προφυλακτικό ανεπιτυχός μέχρι που τις λέω αστο θα το βάλω εγώ . Το φοράω και ξεκινάει μια οκ Πίπα μέχρι που την γύρισα doggy και ξεκινήσαμε σεξακι . Γενικά φαινόταν πολύ κουμπωμένη και προσπάθησα να την χαλαρώσω αλλά τίποτα . Παιδιά η κοπέλα διάθεση μηδέν . Τώρα δεν ξέρω αν ειναι επειδη ειναι καινούργια (μου το είπε και φαίνεται ) ή επειδη δεν γουστάρει καθόλου και αναγκάζεται να το κάνει αλλά γενικά κακή εμπειρία …. Αν περάσετε από εκεί αποφύγετε την

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάγια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Vyzouvios
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, giorgiodelafuentes2, Pa Luki Luk και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2025
φίλε περίεργο γιατί εγώ είχα μια από τις ωραιότερες εμπειρίας με τη σαγια
φάουλ γλωσσόφιλα, ελεύθερο στοματικό κι ας είχα πάρει το απλό πρόγραμμα, 69!
προφανώς είναι η φάση ή θέμα χημείας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1