Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 369 10
Sex Studio 426124
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είχα χρόνια να περάσω σε αυτό το στούντιο. Από τότε έχει ανακαινιστεί και είναι πολύ ωραίο.Στη βάρδια η Μαργαρίτα.Μια όμορφη Έρωτας κοπελίτσα ,θα πλησιάζει τα τριάντα .Μόλις την είδα μου θύμισε κάτι.
Ναι δούλεψε για λίγο στο Σ108 και Κ38 ( μασαζερι) με το όνομα Βικτώρια.Έτσι!
Μπήκα με τη μία.
Ετοιμάστηκα και μετά από λίγο ήλθε .Είναι γύρω στο 1,60 όμορφο πρόσωπο,μαύρο μαλλί, άσπρο δέρμα μικρό βυζάκι και λαχταριστο κορμάκι.Ωριος κωλος .Μια ομορφιά.
Αρχίσαμε στα όρθια τα Μπα ρλα μπούτια και τα φιλιά.
Συνεχίσαμε στο κρεβάτι.Την φίλησα και την εγλυψα από πάνω ως κάτω .Έδειχνε να το απολαμβάνει.Κατοπιν μου λέει,τώρα θα αναλάβω εγώ .
Το πήρε στο στόμα της και άρχισε να το γλύφει μαεστρικά.Ασχοληθηκε και με τα @@@@ .Τον έκανε τούρμπο και αφού πέρασε προφυλακτικό με ρώτησε πως θέλω.Της είπα να έλθει πρώτα από πάνω.Τον καβάλησε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει έντονα με μεγάλη συμμετοχή.Γιούπιιι!
Εγώ της χουφτωνα τον κωλο .
Κατόπιν την γύρισα ιεραποστολικά και συνέχισα αυτό το ταξίδι ηδονής .
Καταλήξαμε σε Ασάλιωτα που μετά από ένα έντονο σφυροκόπημα παρέδωσα το υγρό πυρ.Ναι!.
Σηκώθηκα μου αφαίρεσε το λάστιχο .Μου είπε ότι οι εμφανίσεις εκεί είναι λίγες και δουλεύει περισσότερο επαρχία. Ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις και φιλιά και έφυγε .
Η Μαργαρίτα είναι ένα ωραίο μωρο ,εμένα με φτιάχνει φοβερά, με καλή συμμετοχή.Αξιζει.
Καλη σαρακοστή ναχουμε.Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
125
Πόντοι:
27.686
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, boudog, Johnny Red2 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2025
Συμφωνωω..καλη επιλογη η Μαργαριτα! Μονο που δε τη βρισκουμε συχνα γιατι κανει βαρδιες κυριως στην επαρχια..
review reaction 1 baroc
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1