Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 258 10
Sex Studio
480347
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετά από συμβουλή φίλου, αλλά εννοείται ότι την είχα βάλει στο πρόγραμμα και εγώ, όμως κάποια διαλλείματα που κάνει η κοπέλα, από τη μια μεριά, λίγο η απουσία μου από την πρωτεύσουσα λόγω μεταναστεύσεως εις την κεντρική Ευρώπη εδώ και αρκετά χρόνια, δεν είχαν κάνει πραγματικότητα μια συνάντηση. Ήρθε όμως η ώρα κα έπρεπε να είχα πάρει κάτι παραπάνω από το απλό πρόγραμμα, ήρθε με κάποια καθυστέρηση καθώς υπήρχαν συναγωνισταί πριν από μένα, μπαίνει όμως και με βρίσκει καθισμένο βασιλικά στην πολυθρόνα κι έρχεται προς το μέρος απελευθερώνοντας δυο πολύ καλπ φτιαγμένες σιλικονάτες μπάλες της, πατάει στα μπράτσα και μου φέρνει το μουνάκι στο στόμα μου, όπου το περιποιήθηκα δεόντως, συνέχεια με προκαταρκτικά συνοδεία γλωσσόφιλων. Λησμόνησα να αναφερθώ στην υπόλοιπη εμφάνιση, μελαχρινή, κοντούλα, μαυρισμένη, με υπέροχο σφιχτό σώμα και τρομερό κωλαράκι, ηλικίας στα 40+, αν συνυπολογιστούν όλα καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για δυναμίτη! Στα του σεξ, κινηθήκαμε σε PSE ρυθμούς όπου όχι μόνο το αντέχει αλλά πιστεύω το επιδιώκει κιόλας! Το τέλος ήρθε δυνατά με doggy, και τελείωμα, εννοείται αφού πρώτα τη ρώτησα, πάνω στο υπέροχο κωλαράκι της. Αφού έπεσα ξάπλα μετά το τελείωμα, ήρθε και ξάπλωσε στην αγκαλιά μου κι αφού τα είπαμε λίγο ακόμα, ανανεώσαμε το ραντεβού για το μέλλον, που σίγουρα θα έρθει σε επόμενη κάθοδο στην πατρίδα. Μοναδική εμπειρά με την Alsu.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Alsu
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;