Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 233 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 529397
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Λέω λοιπον πάω να δω από κοντά τη κοπέλα μετά από τη τεράστια αλλαγή που έκανε. Οκ από κοντά αλλά όχι όπως στις φωτό. Στα του αγώνα, πίπα περίπου πέντε λεπτά αλλά ρε φίλε ίδια κίνηση ίδια στάση σώματος ίδιο βογκητό που λέω σε κάποια φάση πως το κάνει?? δε κουράστηκε?? στο σεξ τώρα μια από τα ίδια διάθεση 0 αν και προσπαθούσε να δείξει κάτι. Γενικά είναι που βλέπεις την άλλη και λες εκτός κλίματος.. Επειδή στη αλυσίδα αυτή έχω παει με κοπέλες που η καυλα και το σεξ πιάνουν κόκκινο δε γίνεται να μη συγκρίνω. όπως επίσης και πως έχει αλλάξει η συγκεκριμένη σε σχέση με παλιά.. αυτά από μένα και προσοχή παίδες τα 50€ και τα 100€..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Lily
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostas1, Yatoputso, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2025
Η λιλυ παλαιότερα ήταν καλή. Τώρα δε ξέρω, αλλά απ ότι φαίνεται φώλιασε κ αυτή.

Εγκυκλοπαιδικα, σε ποιες κοπέλες αναφέρεσαι ότι κάνουν καλό σεξ;
review reaction 1 Mike21k, kostasN99
19 Φεβρουαρίου, 2025
καμια σαν την ζιζελαρα Ναι! Έρωτας
19 Φεβρουαρίου, 2025
Επιβεβαιώνω και εγω για λιλυ… Δυστυχως για εμενα πριν την εκ νεου επιστροφη της ηταν σχεδον στανταρακι για τα συγκεκριμένα μαγαζια. Πλεον η διαθεση και η αποδοση της εχουν πεσει κατακορυφα
19 Φεβρουαρίου, 2025
Η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει κοπέλες ή του ύψους ή του βάθους. Με την συγκεκριμένη δεν έχω πάει ποτέ δεν έχω άποψη.
@kostas1 Με το τρέχων πρόγραμμα και τις κοπέλες που βγάζει το επίσημο site του Κηφισού. Από προσωπικές εμπειρίες τοπ Χριστίνα. Επίσης τοπ αλινα και Κιάρα οι οποίες δεν δουλευουν τώρα. Ακολουθούν Αντριάνα η οποία είναι αρκετή καλή στα του αγώνα με μια από τις καλυτερες πίπες αλλά υστερεί αρκετά στο social δεν μιλάει πολυ και όταν τελειώσεις τα μαζευει σε ευχαριστει και εξαφανίζεται και η Νινα η οποία προσφέρει μέτριες υπηρεσίες αλλά εξωτερική εμφάνιση τοπ, επίσης ακουγεται ότι η Νινα αποφασίζει με ποιους πελάτες θα πάει οπότε μην πας μόνο για αυτή δες με πια άλλη δουλεύει μαζί ώστε να έχεις plan b σε περίπτωση που σε απορρίψει. Τέλος για την νατυ διαβάζω πολυ καλές κριτικές όπως και με συναγωνιστές που έχω μιλήσει από κοντά μου έχουν πει καλά λόγια. Δεν έχω πάει μαζί της γιατί το ασιατικο δεν είναι του γούστο μου!!! Προσωπικές εμπειρίες ξαναγράφω πάντα άλλος μπορεί να έχει τελείως διαφορετική άποψη από την δική μου.
19 Φεβρουαρίου, 2025
Για χριστινα κ αλινα θα συμφωνησω, για τη Νατι δε μπορω να πω κατι γιατι ειναι θεμα γουστου, αρκει να σου αρεσουν οι ασιατισσες, ωραιο σωμα και προθυμη παντως, τη Νινα..ωραια μεν αλλα αναλογως πως θα τη πετυχεις. Κιαρα κ Αντριαννα απο μενα στα δεν.
review reaction 1 Mike21k
19 Φεβρουαρίου, 2025
Με Λιλλυ ειχα πριν 2 χρονια περασει με καλες εντυπωσεις, απλα δεν ηταν τοσο κοντα σε αυτο που θελω
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6