Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 233 10
Κηφισού 30
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
529397
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Λέω λοιπον πάω να δω από κοντά τη κοπέλα μετά από τη τεράστια αλλαγή που έκανε. Οκ από κοντά αλλά όχι όπως στις φωτό. Στα του αγώνα, πίπα περίπου πέντε λεπτά αλλά ρε φίλε ίδια κίνηση ίδια στάση σώματος ίδιο βογκητό που λέω σε κάποια φάση πως το κάνει?? δε κουράστηκε?? στο σεξ τώρα μια από τα ίδια διάθεση 0 αν και προσπαθούσε να δείξει κάτι. Γενικά είναι που βλέπεις την άλλη και λες εκτός κλίματος.. Επειδή στη αλυσίδα αυτή έχω παει με κοπέλες που η καυλα και το σεξ πιάνουν κόκκινο δε γίνεται να μη συγκρίνω. όπως επίσης και πως έχει αλλάξει η συγκεκριμένη σε σχέση με παλιά.. αυτά από μένα και προσοχή παίδες τα 50€ και τα 100€..!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Lily
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Εγκυκλοπαιδικα, σε ποιες κοπέλες αναφέρεσαι ότι κάνουν καλό σεξ;
@kostas1 Με το τρέχων πρόγραμμα και τις κοπέλες που βγάζει το επίσημο site του Κηφισού. Από προσωπικές εμπειρίες τοπ Χριστίνα. Επίσης τοπ αλινα και Κιάρα οι οποίες δεν δουλευουν τώρα. Ακολουθούν Αντριάνα η οποία είναι αρκετή καλή στα του αγώνα με μια από τις καλυτερες πίπες αλλά υστερεί αρκετά στο social δεν μιλάει πολυ και όταν τελειώσεις τα μαζευει σε ευχαριστει και εξαφανίζεται και η Νινα η οποία προσφέρει μέτριες υπηρεσίες αλλά εξωτερική εμφάνιση τοπ, επίσης ακουγεται ότι η Νινα αποφασίζει με ποιους πελάτες θα πάει οπότε μην πας μόνο για αυτή δες με πια άλλη δουλεύει μαζί ώστε να έχεις plan b σε περίπτωση που σε απορρίψει. Τέλος για την νατυ διαβάζω πολυ καλές κριτικές όπως και με συναγωνιστές που έχω μιλήσει από κοντά μου έχουν πει καλά λόγια. Δεν έχω πάει μαζί της γιατί το ασιατικο δεν είναι του γούστο μου!!! Προσωπικές εμπειρίες ξαναγράφω πάντα άλλος μπορεί να έχει τελείως διαφορετική άποψη από την δική μου.