Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 23 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
οι προμοφωτος σωστες, απλα εχει παρει καποια κιλακια τα οποια δε σε χαλανε ομως.
μετριου προς ψηλου αναστηματος με ωραιο θηλυκο καμπυλατο κορμι γενικως και καβλωτικη φατσα με γωνιες. πολυ χαμογελαστη και ευθυμη στο σαλονι.
τσατσα δεν ειδα καπου.
εισοδος στο δωματιο οπου ξεκιναμε ενα μινι μπαλαμουτι με χαϊδολογηματα στα κορμια μας εναλλαξ και καποια φιλακια επισης. στο στομα τα απεφευγε ευγενικα, επομενως δεν εκανα κινηση για πιο παραπερα.
με κερασε ευσημα γενικως.
περασμα προφυλακτικου και ξεκινημα πιπας η οποια ειναι καλη μεν, αλλα οχι κατι το ουαου δε. ασχολειται με το καβλι με μπασιματα μέχρι μεση και περναει απο @@, αλλα δε ρουφαει και δε μουλιαζει.
τζελ και πρωτη σταση σε καου οπου κανει το παιχνιδι της, αλλα και παλι οχι κατι το ιδιαιτερο. στα πιο ζορια τα δικα μου, εβγαλε κατι πιο υψηλες φωνουλες. χουφτωνα την κωλαρα της και ρουφαγα τις βυζαρες της οταν μου σκαγανε στη μαπα.
δευτερη σταση σε μισιον στη μεση του κρεβατιου με βαθια μπασιματα μεχρι ριζα χωρις καποιο προβλημα και αρκετα ευσημα επιπλεον. σε αφηνει παιξεις μπαλα χωρις καποιο προβλημα. προσοχη στα μαλλια της.
συνεχεια σε ντογκυ στην ακρη του κρεβατιου, οπου η εικονα ειναι ωραια και εχει ωραιο δερμα σε οτι και αν επιανα. στο τραβηγμα μαλλιου ειχε ενα θεματακι ομως, επομενως δε μου εβγαλε γουστα για πιο κινκυ φασουλα.
υπαρχουν και καποια τατουαζ διασπαρτα στο κορμι της επισης.
και σε αυτην τη σταση παντως δεν υπαρχει προβλημα και σε αφηνει να ανεβασεις στροφες. καταληξαμε να την πηδαω σε ορθιο ντογκυ οπου στραγγιξα κανονικοτατα. μου εκανε εντυπωση οτι ηταν πολυ ανοιχτη, μιας και ειναι απο τις ελαχιστες κοπελες που εχω παει και δεν αισθανομουν και πολλα απο τον εσωτερικο τους κοσμο.
κοινως πηγαδι οπως το λεμε.
στο τελος καναμε και καποιες αγκαλιτσες ετσι ξαπλα οπως ειμασταν και ριξαμε και ενα ψιλοσοσιαλ.
χαιρετισμους, φιλακια, ευσημα παλι και μπαη μπαη.
για να κλεισω.

1) ο χωρος αρκετα καλος και ευρυχωρος. πηγα σε αλλο δωματιο και οχι στο ιδιο που ειχα παρει και την μπαρμπι. εχω βαλει καποιες φωτος. μοναδικο μειον ηταν το ντιμερακι που ειχε θεμα.
2) τσατσα δεν ειδα, αρα δε με ενοχλησε και κανενας, γιαυτο και το 10.
3) η ζανετ ειναι αρκετα ευθυμη και (δειχνει να) εχει μεγαλη εμπειρια στο χωρο μιας και δεν ειναι πιτσιρικα. σε αφηνει να κανεις το παιχνιδι σου, σε στολιζει με κοσμητικα και ευσημα, αλλα σαφως αιωρειται και μια δοση θεατρινισμου. δε με χαλασε καπου η ολη κατασταση, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. δε μου εβγαλε καποια εξτρα καβλα επομενως και η περιγραφη μου ειναι πολυ λιτη.
απο μενα ειναι ισως λοιπον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζανέτ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
DeParis1
DeParis2
DeParis3
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
145
Πόντοι:
27.261
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, boudog, razorxt και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2025
Μουνί-πηγάδι η Ζανέτ, για να το νιώσεις σφιχτό γύρω από το καβλί σου πρέπει να την έχεις σαν κάτι αράπαδες στις τσοντεςMoney Mouth
Μπατσάκια στην κωλάρα της έριξες;
review reaction 1 papaphilips
21 Φεβρουαρίου, 2025
Έχω βάλει στόχο να πηδήξω τον κωλο της Ζανέτ . Μια φορά της είχα βάλει δάχτυλο και έφαγα σφαλιάρα..χαχαχα

Αν πας νωρίς δεν είναι τόσο πηγάδι, και με καμία στάση διαφορετική σώζεται η φάση.
Είναι η στούντιοκοπέλα που έχω δωσει τα περισσότερα πενηνταρικα στην ζωή μου. Παίζει να την έχω πάρει 40 φορές
review reaction 3 review reaction 2 papaphilips, Reuzel
21 Φεβρουαρίου, 2025
@pirateman
αφού τεστάρω, προτιμώ κοπέλες που δεν είναι τόσο μηχανικές. το τυπικό το βρίσκω και πιο φθηνά, αν και κάποιες φορές το "φαινομενικά" τυπικό... βγαίνει καλύτερο και από το 150αρικο.

40 φορές????? ...εσύ αγαπάς ρε παίχτη Money Mouth
σόρρυ που στην πήδηξα, αλλά δε θα ξαναγίνει... μάλλον Αγγελούδι
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3