Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 257 10
Sex Studio
479538
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καιρός να περάσω τις πρώτες 5 κριτικές για να μπορώ να βαθμολογώ με μεγαλύτερη άνεση και πιο αντιπροσωπετυικά με βάσει την εμπειρία μου με τις κοπέλες. Η ημερομηνία ενδεικτική αλλά κοντά στην πραγματική. Δυο κοπέλες στη βάρδια, η Ρενάτα και νομίζω η Τζούλια, πήγα μαζί με ένα φίλο μου, ο οποίος μου είπε να διαλέξω πρώτος κι εκείνος θα πήγαινε με την άλλη. Επιλογή της Ρενατας, μελαχρινή κοπέλα, μπαμπάτσικη, με συμπαθητικό γλυκό πρόσωπο. Δίνω παράβολο και περνάω στα ενδότερα, ήρθε η κοπέλα που μόλις είχε βάλει μια κρέμα με πολύ όμορφη μυρωδιά, ξεκίνησε με κάποια ψιλό-στάνταρ προκαταρκτικά, φιλιά στο λαιμό και κατέβαινε προς τα κάτω...πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα με πίπα σε γρήγορο ρυθμό όπου σύντομα με έκανε τούρμπο και ξεκίνησε ο αγώνας...καλή συμμετοχή από μεριάς της, εναλλαγές στάσεων με το τελείωμα να μου παίρνει όλο το βάρος από μέσα μου για να μπορέσω μετά να πάω να κοιμηθώ σα πουλάκι! Στο αν θα την ξανασυναντούσα έβαλα όχι, καθώς στο εν λόγω στούντιο θα προτιμήσω άλλες κοπέλες, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα μια χαρά με την κοπέλα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι