Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 257 10
Sex Studio
479538
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η ημερομηνία είνια ενδεικτική, επισκεψη στο στούντιο νωρίς το μεσημέρι με ηλιόλουστο καιρό, το πρόγραμμα είχε την Ellis και είπα ευκαιρία να τη γνωρίσω από κοντά. Εξαιρετικά καθαρός χώρος, χωρίς να ζητήσω σαλονάρισμα πήρα πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και εντός ολίγου σκάει μύτη στο δωμάτιο γεμάτη ενέργεια, τσαχπινιά και ήρθε κοντά μου (πήρε το χρόνο της καθώς τα δωμάτια είναι εξαιρετικά μεγάλα), με λικνίσματα που μου έδωσε οπτικά σημάδια από το τι θα ακολουθήσει! Έπεσαν και κάποια γλωσσόφιλα και σιγά σιγά κατέβηκε προς τα κάτω όπου ξεκίνησε μια πίπα με εναλλαγές στο τέμπο και ματιές κατά τη διάρκεια όπου με έκαναν κάγκελο. Σεξ σε διάφορες στάσεις, ιεραποστολικό με συνοδεία γλωσσόφιλων, cow, αλλά στα 4 όπου ήρθε το τέλος η θέα ήταν εκπληκτική, καθ'όλη τη διάρκεια μπορώ να πω ότι η συμμετοχή της κοπέλας ήταν εξαιρετική. Συνολικά θα την χαρακτήριζα μια πολύ καλή PSE συνάντηση. Στα της εμφάνισης τα έχουν αναφέρει αρκετοί στις κριτικές τους, ξανθιά με ωραίο αδύνατο σώμα, κατηγορίας μιλφ με χαρακτηριστικά που προδίδουν την ουκρανική καταγωγή της κοπέλας. Έχω κάνει συνολικά 2 συναντήσεις με την κοπέλα, και στις 2 έφυγα μ' ένα μεγάλο χαμόγελο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ellis
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;