Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 195 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σονια απο Ρουμανια οπως λεει και η ιδια, πετιτι μελαχρινη με γυμνασμενο κορμι, μικρο φτιαγμενο (ωραια) βυζι με πεταχτο κωλαρακι.
Προσωπο οχι κατι το ιδιαιτερο, αλλα κοπελα με σεξουαλικοτητα (φαινεται οτι εχει εμπειρια στο χωρο) και σαγηνευτικο βλεμμα.
Ξεκινημα με καβαλημα (τριβεται ωραια) απο μερια της και χαμουρεμα με φιλια σε λαιμο μαγουλα οχι στομα μιας και τα αποφευγει (teasαρει βεβαια και μπορει να παιξει κανενα πεταχτο).
Μετα απο λιγο κατεβαινει και πιανει πιπα βαθυα χωρις χερι, και αφου με ειχε κανει τουμπανο περασμα προφυλακτικο και σεξ. Στην αρχη με εκεινη απο πανω με εναλλαγες, μια εκεινη κουνημα μια εδινα εγω, μετα την κατεβασα σε ιεραποστολικο, που μετα απο καμποση ωρα και αρκετη ενταση χωρις μα και μου απο μεριας της ηρθε το φιναλε.
Χαλαρη στο χρονο, δειχνει να το ευχαριστιεται (παιζει καλα το παιχνιδι) και γενικα ευδιαθετη και χαμογελαστη.
Δε ερχεται πολυ συχνα και οταν ερθει συνηθως δουλευει ολη τη μερα για αυτο καλυτερα να μη τη προλαβετε αργα στη βαρδια της.
Την εχω συναντησει 3-4 φορες και παρομοια εμπειρια σε ολες μεχρι στιγμης, ειναι πλεον απο τις στανταρ επιλογες μου οταν τη δω στο προγραμμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!