Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 118 10
Sex Studio 205502
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την είχα ξεχωρίσει σε παλιότερες τσάρκες και με είχε εντυπωσιάσει το νάζι της και η τσαχπινιά της στο σαλόνι.
Έτσι λοιπόν όταν την πέτυχα στην σημερινή τσάρκα αποφάσισα να «γνωριστούμε» καλύτερα.
Η Λίνα είναι μια νεαρή μικροκαμωμένη κοπέλα. Αδυνατούλα, με μικρό κωλαρακι, δυαράκι στήθος. Πολύ ωραία φατσούλα, ξανθά μαλλιά μέχρι τον ώμο, όμορφα εκφραστικά μάτια.
Πρώτη φορά σε δωμάτιο στο νέο σχετικά studio της οδού Κασσάνδρας. Ευρύχωρο, καθαρό, με ντουζιέρα, μωρομαντηλα.

Σύντομη είσοδος της κοπέλας μας.
Ευδιάθετη, χαμογελαστή αφού μιλήσαμε λίγο, άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο στήθος. Χάδια και γλειψίματα και στο υπόλοιπο σώμα, το λαιμό και τα αυτιά. Ιδιεταιρα εκδηλωτική, όταν και εγώ την φιλούσα και την περιποιούμουν αντίστοιχα.
Πολύ καλή στο στοματικό της. Βαθύ, αισθησιακό, χωρίς χέρια, φτυσίματα, εναλλαγες ρουφηγμάτων και γλειψιμάτων. Χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στην γλώσσα και στα μάγουλα της, και σχετική περιποίηση στα @@κια.
Και στο sex που ακολούθησε εντυπωσιακή. Πολύ καλή τεχνική, εξαιρετική συμμετοχή. Σφιχτές αγκαλιές, βογκητά, αναστεναγμοί, ερεθιστικές εκφράσεις, λογάκια σε όλη την διαδικασία. Αρκετές εναλλαγές στάσεων, χωρίς καθόλου να δυσανασχετήσει, ίσια ίσα έδειχνε να το απολαμβάνει εξίσου με εμένα.
Μετά το τέλος έκατσε δίπλα μου, πολύ τρυφερά μιλήσαμε για λίγο, πεταχτό φιλάκι στο στόμα και καληνύχτα.

Αξία των προσδοκιών μου η Λίνα. Αν και νεαρή είναι αρκετα ικανή στον «τομέα της». Ξέρει τα μυστικά του sex, και προσφέρει απλόχερα τις «γνώσεις της».
Αρκετά καλή επιλογή, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο και επιβεβαίωσε την εικόνα που είχα σχηματίσει βλέποντας την στις τσάρκες μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια