Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 102 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά στον συγκεκριμένο οίκο με Μαντόνα. Για την εμφάνιση ισχύει ότι έχουν περιγράψει οι προηγούμενοι. Αν αγνοήσεις το γεγονός της πολλής σιλικόνης που σε ορισμένα σημεία όπως τα χείλια έχει αρχίσει να χαλάει κατά τα άλλα όλα καλά.
Δωμάτιο καθαρό, πετσέτα κλειστή κ παντόφλες. Μετά από λίγο είσοδο της Μαντόνας στο δωμάτιο. Πολύ φιλική και επικοινωνιακή. Μιλήσαμε αρκετά μέχρι να γνωριστούμε. Με ρώτησε για τις προτιμήσεις μου για να με ικανοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα όπως μου είπε. Και πραγματικά το έκανε. Προκαταρκτικά αρκετά, με φιλιά στον λαιμό, γλείψιμο ρόγας, ισπανικό και αφού κατέβηκε αργά και βασανιστικά έφτασε στο επίμαχο σημείο. Πέρασμα σκούφου και ξεκίνησε μια καταπληκτική πίπα με πολύ μεγάλη περιποίηση στα αρχίδια. Πραγματικά μου τα μούλιασε.
Στο πεντάλεπτο με σηκώνει και με βάζει να κάτσω σε ένα καναπεδάκι που ήταν δίπλα στο κρεβάτι. Συνέχεια πίπας και αρχιδογλειψίματος. Πραγματικά απίστευτα και τα δύο.
Επιστροφή στο κρεβάτι όπου ανέβηκε από επάνω και άρχισε να χοροπηδάει στον πούτσο μου. Πραγματικά την γουστάρει την δουλειά που κάνει. Γύρισμα μετά από λίγο σε πισωκολλητό και κατάθεση σε αυτή την στάση.
Μόλις βγήκα από μέσα της άρχισε να μου τρίβει την κολλάρα της πάνω στον πούτσο. Πραγματικά απίστευτη. Λίγο κουβεντούλα και ανανεώσαμε το ραντεβού για το μέλλον που σίγουρα δεν θα αργήσει η ημέρα που θα την ξαναεπισκεφθώ.
Πρώτη φορά στην τριαντάχρονη πορνοκαριέρα μου τέτοιες υπηρεσίες.
Συνολικός χρόνος πάνω από εικοσάλεπτο χωρίς να υπάρχει ενόχληση από την υπηρεσία ίσως κ επειδή δεν άκουσα να χτυπάει κουδούνι όση ώρα ήμουν στο δωμάτιο. Πάντως και η ίδια μου είπε ότι πάντα κάθεται είκοσι λεπτά καθώς θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη της και να τον κάνει σταθερό πελάτη. Μπράβο της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;