Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 233 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 528692
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Βρέθηκα ένα πρωινό στην περιοχή και πέρασα να χαλαρώσω στην υποδοχή ήταν η Νίνα και την ρώτησα αν μιας που ήρθα αν μπορεί ν κάνει μια εξαίρεση να δουλέψει...
Με ρώτησε αν την θέλω έτσι χαλιά που ήταν ( ήταν λίγο το μαλλί κάπως λίγο κρύωμενη κ είχε το ρόλο της τσατσας....) είπα εννοείτε γιατί ως γνωστόν τρέφω έρωτα για την Νίνα αφού μιλήσαμε λίγο μου είπε ότι είχε δύσκολες μέρες του μήνα άρρωστη το οπότε δεν μπορεί....αλλά θα μου έκανε ένα δώρο να πήγαινα και Μ της δύο κοπέλες δωμάτιο στην τιμή τής μιας ( παλιά υπήρχε αυτό και ήταν ωραία φάση να έχεις δύο κορίτσια μαζί μακάρι να το επαναφέρουν)
Η Αντριάνα- Αντρέα ( δεν θυμάμαι ακριβως το όνομα γυναικάρα πανέμορφη σωματαρα δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου ελληνικά) η Λίλη πανέμορφη Μ την δική της ομορφιά Μ τα γυαλιά της που εκπέμπουν ένα ερωτισμό μπήκαμε δωμάτιο η Λίλη ήταν αυτή που καθοδηγούσε τα του αγώνα αυτή έδινε φιλιά Μ γλώσσα η άλλη κοπέλα όχι τόσο αυτή έβαζε την κοπέλα ν Μ κάνει διάφορα έλεγε διάφορα καυλωτικα πράγματα Μ ρωτούσε συνεχώς ν δει τι μου αρέσει αλλάξαμε πολλές στάσεις μέχρι που ξάπλωσα κ με ξεκίνησαν το στοματικό μαζί στο στοματικό έριχναν κ μερικά φιλία μεταξύ τους μέχρι που τελείωσα ( πάνω μου και χέρια Λίλης τα ποιο πολλά άλλα πετάχτηκαν κ στα βυζιά της άλλης κοπέλας κ λίγο στης Λίλης ήταν πολύ ωραίο όλο αυτό....φυσικά Μ 20 λεπτά δεν μπορείς να ευχαριστηθεις πολλά με δύο γυναίκες πάντως και οι δύο ήταν πολύ ερωτικές και επαγγελματίες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Adrianna
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Thelosexxx
Ενεργό Μέλος