Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 63 10
Sex Studio 139673
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ειχαμε καιρο να κανουμε σεξ λογω καποιας σχετικης αποχης...και πολυ περισσοτερο καιρο να περασω στον οροφο του κροκεων..Ειπα να ριξω ενα βλεφαρο..η Τζενη μου παρουσιαστηκε η ιδια..ωραια κοπελα μοντελε λεπτη ομορφα οπισθια μακρυ μαυρο μαλλι ομορφη..καπως ομως νωχελικη..μου παρουσιασε τα προγραμματα περνωντας στο δωματιο..μετα το ντουζ ηρθε..λιγο ηταν δυσαρεστημενη απο εναν προηγουμενο που ζητουσε διαφορα στο σαλονι...παντως με ξεκινησε με καλη διαθεση. Αρχικα λιγο σταση 69..αλλα προτιμησα να τη φερω ανασκελα και να αναλαβω εγω..γλυψιματακια στο ομορφο μικρο αλλα φυσικο στηθος της πιο κατω...και γλυψιμο χαμηλα αρκετη ωρα με καλη ανταποκριση απο μερια της χαιδευοντας μου τα μαλλια..σε καποια στιγμη μου ειπε πως " με καυλωσες αγρια για να ξερεις" οκκ...μετα λιγο πιπα με προφυλαξη στα ορθια ακολουθησε ιεραποστολικη σταση..μετα στα τεσσερα, ωραια η θεα βλεποντας το καθρεπτη, λιηο χαλαρη η αισθηση μεσα της λογω τζελ..και καποι ηρθε και το τελειωμα, απο συμμετοχη λιγο υποτονικη...αλλα οκκ..με αποχαιρετησε ευγενικα κσι αποχωρησε. Διεκρινα πως σιγουρα δεν αρεσει στη κοπελα αυτο που κανει, εννοειται πως δε προσαπτω κατι αρνητικο εδω, μου φαινεται και λογικο, σε εμενα οαντως ηταν δεκτικη κι ευγενικη, δε με φολιασε οπως εγραψαν καποιοι αλλοι..απεναντιας...αν ελλειπε ομως κατι?...ναι...ελλειπε..λιγο νευρο παραπανω..λιγο παθος..αυτο το αλατοπιπερο που θες για να επαναλαβεις...γι αυτο και το "ισως"... ολα οκ ωστοσο..θα δειξει..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
69
Πόντοι:
2.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Heavywash, giorgiodelafuentes2, στριπακιας13 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2025
Άμα δεν της αρέσει αυτό που κάνει,να πάει να κάνει κάτι άλλο .Το κατοσταρικο που πλήρωσες για να την γαμησεις ,πιθανόν για να το βγάλεις να σε εχουν γαμησει εσένα πολύ περισσότερο.
review reaction 3 review reaction 1 Heavywash, Hase
08 Φεβρουαρίου, 2025
Οπως τα λες...ισχυει..
08 Φεβρουαρίου, 2025
Εννοειται μ εχουν γαμησει περισσοτερο για να βγαλω αυτο το ποσο..και μαλιστα στη βροχη και στο κρυο στις εξωτερικες μου δουλειες..κι οχι μεσα σε 15-20 λεπτακια...για να παω μεγαλοπρεπως να τα ακουμπησω μετα στη καθε..." τζενη"...πεταμα χρηματων ειναι...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3