Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 63 10
Sex Studio
139673
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
η Σανέλ μου είχε μείνει σαν απωθημένο, ας πούμε, από τη φορά που τίμησα την Σελέστ όπως είχα αναφέρει στην τότε ανάλογη κριτική μου και αποφάσισα να ανέβω στον όροφο και πάλι, μπας και ήμουν τυχερός.
δεν είδα το γνωστό πορνοσάητ όμως και πήγα στα τυφλά.
τελικά δεν ήταν η Σανέλ, αλλά ούτε και η Σελέστ. έριξα μια ματιά στα κλεφτά όσο περίμενα να βγει η κοπέλα και τελικά άλλη έδειχνε το σάητ... και άλλη βγήκε.
ξεκινήσαμε καλά σκέφτηκα.
αυτή που βγήκε ήταν ομορφούλα και με αρκετά καλό κορμί πάντως, επομένως είπα δε γαμιέται και πέρασα για δοκιμή.
μετά είδα στο σάητ ότι ήταν η Κατερίνα, γιατί ούτε μου είπε όνομα αλλά ούτε και την ρώτησα προσωπικά στο σαλόνι, που ήταν πολύ τυπικό έως παντελώς αδιάφορο μιας και μου παρουσιάστηκε από μόνη της.
η τσατσά κάπου έβοσκε μάλλον, γιατί την είδα στο εβγα να σφουγγαρίζει μετά.
οι προμοφώτος της πολύ σωστές εκτός της λάμψης κλασικά.
μετρίου αναστήματος με τρομερό κορμί, σχεδόν αψεγάδιαστο, που ήταν και αυτό που με έπεισε να μπω.
μέχρι εδώ... "τα καλά".
πάμε στα άσχημα τώρα για να μην μακρυγορήσω παραπάνω μιας και δεν χρειάζεται.
είσοδος στο δωμάτιο και με πετυχαίνει μετά το πρώτο ντουζ και με την πετσέτα προσώπου.
καμία συμμετοχή, καμία διάθεση και σχεδόν κακόκεφη έως λίγο νευριασμένη θα μπορούσα να πω.
ίσως παίχτηκε κάτι πριν μπει, γιατί άκουγα κάτι ψιλοφωνές από μέσα.
από τη μια σκέφτηκα να φύγω, αλλά από την άλλη δεν είχα παραπάνω χρόνο για επιπλέον βόλτα.
επομένως έμεινα... δυστυχώς.
κατευθείαν γονατίζει κρεβάτι και με περιμένει.
καμία διάθεση για μπαλαμούτι η' έστω να έρθουμε πιο κοντά κάπως, όπως συνήθως γίνεται για να υπάρξει μια πρώτη επαφή και καλά.
κανένα χάδι, κανένα άγγιγμα, μεγάλη αμηχανία και παγωμάρα.
με το που ξάπλαρα, έσκισε καπότα αμέσως και πήγε να μου τη βάλει σε πεσμένο πουλί.
2-3 φορές μου το έπαιξε λίγο έτσι για το γαμώτο.
μια χαρά πάμε λέω...
η πίπα της αδιάφορη και με καθόλου ηδονικότητα. απλά έκανε την γνωστή κίνηση πάνω κάτω. μου είχε πετάξει και το μαλλί μπροστά και σχεδόν δεν έβλεπα τίποτα.
χάϊδεψα κάτι έτσι για να μην είμαι σαν παγωτό, αλλά μάταια. όλα ήταν μηχανικά, αδιάφορα και φουλ ξενέρωτα.
αφού τελείωσε με την πίπα, της είπα για κάου όπως ήμουν ξαπλωμένος.
λίγο τζελ και ξεκίνημα.
και εδώ το ίδιο μηχανικά όλη η κατάσταση, απλά τον έτρωγε.
αλλαγή στάσης σε ντόγκυ και ήθελε μόνο πάνω στο κρεβάτι. για να μη μπορώ να δώσω όσο ήθελα προφανώς και να αποφύγει ότι μπορούσε. η θέα ωραία δε λέω, αλλά με τόση ξενέρα τι να την κάνεις? δεν έβγαινε καμία κάβλα. μόνο στα πολύ βαθιά μπασίματα έβγαλε κάτι κραυγούλες και μου θύμησε λίγο την Άντζελα από το φ.59 που έχω και κριτική.
γύρισμα σε μίσιον που και εκεί είχε θέμα με τα πόδια της.
δεν ήθελε τελείως ανοιχτά και σε ώμους. σε κάποια φάση κοιτούσε και το ρολόϊ για να δει την ώρα αν είχε περάσει. μιλάμε για τεράστια ξενέρα και φουλ οκγουορντ σκηνικό.
ευτυχώς για εκείνη κατάφερα και έχυσα εντός καποτιδίου.
σήκωμα για ντουζ και άντε γεια χωρίς πολλά πολλά.
τέτοιο ξενέρωτο γαμήσι, ούτε στο 20αρικο.
για να κλείσω,
1) ο χώρος ενώ είναι καλός και υπεράνετος, δεν είχε κατάλληλο φωτισμό και φαινόταν ξενέρωτος παντελώς. κάποια φώτα δε δούλευαν και κάποια άλλα τρεμοπαίζαν σε φάση επιληψίας. πετσέτα δυστυχώς προσώπου, αλλά σφραγισμένη μαζί με παντόφλες σφραγισμένες εξίσου. έχω βάλει κάποιες φωτός,
2) η τσατσά δεν ενόχλησε μιας και δεν την είδα, παρά μόνο όταν βγήκα,
3) η Κατερίνα είναι σχετικά ομορφούλα και το δυνατό σημείο της είναι το κορμί, που για μένα είναι φοβερό. αλλά τι να το κάνεις το κορμί μόνο, όταν δεν υπάρχει καθόλου συμμετοχή, διάθεση και κυρίως απόδοση ? όλα αδιαφορα, άχρωμα, άνοστα και μηχανικά. πουθενά δεν υπήρχε η κάβλα και η διάθεση για σεξ. κρίμα το κορμί κοινώς...
από μένα είναι όχι ασφαλώς.
δεν είδα το γνωστό πορνοσάητ όμως και πήγα στα τυφλά.
τελικά δεν ήταν η Σανέλ, αλλά ούτε και η Σελέστ. έριξα μια ματιά στα κλεφτά όσο περίμενα να βγει η κοπέλα και τελικά άλλη έδειχνε το σάητ... και άλλη βγήκε.
ξεκινήσαμε καλά σκέφτηκα.
αυτή που βγήκε ήταν ομορφούλα και με αρκετά καλό κορμί πάντως, επομένως είπα δε γαμιέται και πέρασα για δοκιμή.
μετά είδα στο σάητ ότι ήταν η Κατερίνα, γιατί ούτε μου είπε όνομα αλλά ούτε και την ρώτησα προσωπικά στο σαλόνι, που ήταν πολύ τυπικό έως παντελώς αδιάφορο μιας και μου παρουσιάστηκε από μόνη της.
η τσατσά κάπου έβοσκε μάλλον, γιατί την είδα στο εβγα να σφουγγαρίζει μετά.
οι προμοφώτος της πολύ σωστές εκτός της λάμψης κλασικά.
μετρίου αναστήματος με τρομερό κορμί, σχεδόν αψεγάδιαστο, που ήταν και αυτό που με έπεισε να μπω.
μέχρι εδώ... "τα καλά".
πάμε στα άσχημα τώρα για να μην μακρυγορήσω παραπάνω μιας και δεν χρειάζεται.
είσοδος στο δωμάτιο και με πετυχαίνει μετά το πρώτο ντουζ και με την πετσέτα προσώπου.
καμία συμμετοχή, καμία διάθεση και σχεδόν κακόκεφη έως λίγο νευριασμένη θα μπορούσα να πω.
ίσως παίχτηκε κάτι πριν μπει, γιατί άκουγα κάτι ψιλοφωνές από μέσα.
από τη μια σκέφτηκα να φύγω, αλλά από την άλλη δεν είχα παραπάνω χρόνο για επιπλέον βόλτα.
επομένως έμεινα... δυστυχώς.
κατευθείαν γονατίζει κρεβάτι και με περιμένει.
καμία διάθεση για μπαλαμούτι η' έστω να έρθουμε πιο κοντά κάπως, όπως συνήθως γίνεται για να υπάρξει μια πρώτη επαφή και καλά.
κανένα χάδι, κανένα άγγιγμα, μεγάλη αμηχανία και παγωμάρα.
με το που ξάπλαρα, έσκισε καπότα αμέσως και πήγε να μου τη βάλει σε πεσμένο πουλί.
2-3 φορές μου το έπαιξε λίγο έτσι για το γαμώτο.
μια χαρά πάμε λέω...
η πίπα της αδιάφορη και με καθόλου ηδονικότητα. απλά έκανε την γνωστή κίνηση πάνω κάτω. μου είχε πετάξει και το μαλλί μπροστά και σχεδόν δεν έβλεπα τίποτα.
χάϊδεψα κάτι έτσι για να μην είμαι σαν παγωτό, αλλά μάταια. όλα ήταν μηχανικά, αδιάφορα και φουλ ξενέρωτα.
αφού τελείωσε με την πίπα, της είπα για κάου όπως ήμουν ξαπλωμένος.
λίγο τζελ και ξεκίνημα.
και εδώ το ίδιο μηχανικά όλη η κατάσταση, απλά τον έτρωγε.
αλλαγή στάσης σε ντόγκυ και ήθελε μόνο πάνω στο κρεβάτι. για να μη μπορώ να δώσω όσο ήθελα προφανώς και να αποφύγει ότι μπορούσε. η θέα ωραία δε λέω, αλλά με τόση ξενέρα τι να την κάνεις? δεν έβγαινε καμία κάβλα. μόνο στα πολύ βαθιά μπασίματα έβγαλε κάτι κραυγούλες και μου θύμησε λίγο την Άντζελα από το φ.59 που έχω και κριτική.
γύρισμα σε μίσιον που και εκεί είχε θέμα με τα πόδια της.
δεν ήθελε τελείως ανοιχτά και σε ώμους. σε κάποια φάση κοιτούσε και το ρολόϊ για να δει την ώρα αν είχε περάσει. μιλάμε για τεράστια ξενέρα και φουλ οκγουορντ σκηνικό.
ευτυχώς για εκείνη κατάφερα και έχυσα εντός καποτιδίου.
σήκωμα για ντουζ και άντε γεια χωρίς πολλά πολλά.
τέτοιο ξενέρωτο γαμήσι, ούτε στο 20αρικο.
για να κλείσω,
1) ο χώρος ενώ είναι καλός και υπεράνετος, δεν είχε κατάλληλο φωτισμό και φαινόταν ξενέρωτος παντελώς. κάποια φώτα δε δούλευαν και κάποια άλλα τρεμοπαίζαν σε φάση επιληψίας. πετσέτα δυστυχώς προσώπου, αλλά σφραγισμένη μαζί με παντόφλες σφραγισμένες εξίσου. έχω βάλει κάποιες φωτός,
2) η τσατσά δεν ενόχλησε μιας και δεν την είδα, παρά μόνο όταν βγήκα,
3) η Κατερίνα είναι σχετικά ομορφούλα και το δυνατό σημείο της είναι το κορμί, που για μένα είναι φοβερό. αλλά τι να το κάνεις το κορμί μόνο, όταν δεν υπάρχει καθόλου συμμετοχή, διάθεση και κυρίως απόδοση ? όλα αδιαφορα, άχρωμα, άνοστα και μηχανικά. πουθενά δεν υπήρχε η κάβλα και η διάθεση για σεξ. κρίμα το κορμί κοινώς...
από μένα είναι όχι ασφαλώς.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
το ίδιο και καλύτερα με Νάντια από το συγ.108 & τατ.71.
άρα μάλλον κάνεις.
από τα Κασσάνδρας δεν έχω αποψη ακόμα, αν και σε πρόσφατη σχετικά τσάρκα δε μου έκανε εντύπωση κάποια για να περάσω.