Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 399 10
Sex Studio
337176
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με την κουβεντα που ειχαμε στο φορουμ, μου ηρθε η επιθυμια να περασω μετα απο αρκετα χρονια με την Σοφια.
O λογος που τοτε ειχα σταματισει να πηγαινω μαζι της ηταν που δεν εκανε αλλο πρωκτικο...
Ουτε τωρα κανει, καποια θεματα ειχε και τις ειπε ο γιατρος να μην το ξανακανει.
Ενταξει δεν με πειραζει, περασα ετσι να θυμηθουμε τα παλια! αν και εχει αλλαξει λιγο σε εμφανιση θα ελεγα και στο σεξ, δεν ειδα την ζωντανια που ειχε παλοτερα, ψιλο βαριοταν!
Πολυ αχρειαστο σοσιαλ, σε σημειο που με κουρασε.. ενταξει να πηδηξω ηρθα οχι να μαθω τι κανει στην προσωπικη της ζωη.
Ειχαμε κατι πεταχτα φιλια, μου γυρισε για 69 ενω δεν πηρα τετοιο προγραμμα, δεν ηθελα ομως να γλυψω ουτε αυτη εκανε κατι ,μονο την σταση μαλλον πηρε..ουτε πουτσοτριψιματα επιδιωξα μιας και δεν ξερω σε τι φαση ειναι τωρα.
Καναμε δυο τρεις στασεις και τελειωσα.
Δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια, παλια σιγουρα ηταν πιο δυνατη!
Μαλλον θα κανω παλι καμια 4ετια να ξαναπαω μαζι της.
O λογος που τοτε ειχα σταματισει να πηγαινω μαζι της ηταν που δεν εκανε αλλο πρωκτικο...
Ουτε τωρα κανει, καποια θεματα ειχε και τις ειπε ο γιατρος να μην το ξανακανει.
Ενταξει δεν με πειραζει, περασα ετσι να θυμηθουμε τα παλια! αν και εχει αλλαξει λιγο σε εμφανιση θα ελεγα και στο σεξ, δεν ειδα την ζωντανια που ειχε παλοτερα, ψιλο βαριοταν!
Πολυ αχρειαστο σοσιαλ, σε σημειο που με κουρασε.. ενταξει να πηδηξω ηρθα οχι να μαθω τι κανει στην προσωπικη της ζωη.
Ειχαμε κατι πεταχτα φιλια, μου γυρισε για 69 ενω δεν πηρα τετοιο προγραμμα, δεν ηθελα ομως να γλυψω ουτε αυτη εκανε κατι ,μονο την σταση μαλλον πηρε..ουτε πουτσοτριψιματα επιδιωξα μιας και δεν ξερω σε τι φαση ειναι τωρα.
Καναμε δυο τρεις στασεις και τελειωσα.
Δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια, παλια σιγουρα ηταν πιο δυνατη!
Μαλλον θα κανω παλι καμια 4ετια να ξαναπαω μαζι της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2025
Στην τετραετία αν δουλεύει ακόμα θα είναι μόνο για σκληρούς καριόληδες
AE
ARIS einai re
07 Φεβρουαρίου, 2025
Ικανη την εχω να δουλευει και μετα τα 50 θα γινει ενα ωραιο γκιλφακι!

North people
04 Μαρτίου, 2025
Και γιατί να μην δουλεύει και τα επόμενα 4 χρονιά ; Μια εβδομάδα δουλεύει μια οχι και την εβδομάδα που δουλεύει μόνο Πέμπτη-Παρασκευή και παντα πρωι, το καλοκαιρι κάθεται 2 μήνες σίγουρα, τον μήνα 4-6 μερες το πολυ να δουλέψει, έρχεται κανει την αρπαχτή της για τα τρέχων εξοδα του μηνα και ολα καλα!!!

Manuel Ferara
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3