Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 365 10
Sex Studio 420360
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Τόρι ήθελα να την συναντήσω εδώ και καιρό, αφού κάνει cim αλλά είχα διαβάσει και τα καλύτερα τα οποία επιβεβαιώθηκαν. Είμαι πελάτης αυτής της αλυσίδας των 3 πλέον στούντιο. Συνήθως προς τα μεσάνυχτα με πιάνουν οι καύλες μου, αλλά αυτήν την φορά ήταν λίγο πριν το μεσημερι.

Η Τόρι είναι γύρω στο 1,7μ, δεν πρόσεξα αν φορούσε γόβες. Το σώμα της αψεγάδιαστο λυγερό, λευκό, σφιχτό με στητές βυζάρες. Μάλλον έχει κάνει επέμβαση αλλά το αποτέλεσμα την δικαιώνει γιατί μου φάνηκε φυσικό, ήταν μαλακό. Το σώμα τέλειο αλλά για μένα χάνει λίγο στο πρόσωπο και για αυτό έβαλα 8 στην ομορφιά. Ωστόσο σε κερδίζει με το χαμόγελό της.

Είχε πολλή θετική συμπεριφορά από την αρχή με νάζια, αλλά χωρίς καπριτσια. Χαμόγελα, γλωσσόφιλα, προκατακτικά χάδια. Δεν υπήρχε προσπάθεια για σεξ από την πλευρα μου, καθως δεν είχα σιάλις. Εγινε ωραίο τσιμπούκι, ένιωθα πως γαμούσα το στόμα της. Εκείνη έδινε ρυθμό σε βαθύ λαρυγγι, ωστόσο αισθανόμουνα πως το έλεγχα εγω. Μικτη τεχνική και deep throat και πότε με το χέρι. Ηταν δεκτική στα πικάντικα λόγια μου που με φτιάχνει αυτό και το πολυπόθητο υγρό πυρπόλησε το στόμα της και αφού ολοκλήρωσα τον οργασμό μου, τα έφτυσε στον νεροχύτη. Γνωρίζει καλά ελληνικά και σηζητήσαμε και λίγο μετά τον οργασμό, τον οποίο θα θελήσω να επαναλάβω αρκεί να την πετύχω σε απογευματινή βάρδια. Αυτά από εμένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τόρι
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
43
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, STAVROS6969, giorgiodelafuentes2 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2025
η Τορι ειναι κυρια με ''Κ'' κεφαλαιο !!! εινα απο τις τοπ γυναικες σε αυτο τον χωρο!!!!!
review reaction 1 Poetjokey
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1