Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 148 10
Sex Studio 301961
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ανησυχο μεσημερι κρυος καιρος αλλα οι ορεξεις...ορεξεις! Τη κοπελα την εβλεπα σποραδικα στις βαρδιες ..κυριως δουλευε σε στουντιο της επαρχιας..αλλα μου ειχε κινησει το ενδιαφερον να περασω μαζι της..και σημερα ηταν ευκαιρια! Ομορφουλα, ωραιο σωμα, ωραια οπισθια, σεξυ βλεμμα, πηρα φουλ προγραμμα για περισσοτερο χρονο..Και το απολαυσα δεοντως! Πολυ καλη διαθεση, χαδια, εναρξη με γλυψιματακια που κατεβηκαν και πιο χαμηλα, πιπα αρχικα στα ορθια , μετα την εγλυψα αρκετα κι εγω και το ευχαριστηθηκα, νοστιμη πολυυ..μετα ξανα πιπα ξαπλωμενος με διαρκεια, σεξ σε 2 στασεις, εντονο πισωκολλητο, και μετα εγω απο πανω σε ιεραποστολικο και παραλλαγες, καλα ηταν..ηθελα...κι αλλο! Μετα μασαζ, πολυ καλο , εχει κι εμπειρια σε αυτο καθως μου ειπε πως εχει δουλεψει και σε μασατζιδικο, το απολαυσα! Γενικα μια πολυ ωραια συναντηση με εντονα στοιχεια σεξουαλικα τη στιγμη που πρεπει και χαλαρωτικα πραγματα παλι στη σωστη στιγμη...στιγμες ειναι η ζωη...ας τις ζησουμε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
71
Πόντοι:
2.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, sisax87, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2025
Την Μαργαρίτα την έχω πετύχει καί σέ επαρχιακή πόλη και την έχω επισκεφτεί όταν ήταν Χαλκίδα . Άψογη πάντα πολλή καλή , ευχάριστος χαρακτήρας
review reaction 1 Hase
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1